Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un robot-bomba a fost folosit pentru a neutraliza un atactor din Dallas, dupa ce negocierile au esuat

B1 B1,
Un robot-bomba a fost folosit pentru a neutraliza un atactor din Dallas, dupa ce negocierile au esuat

Un robot-bomba a fost folosit pentru a neutraliza un barbat inarmat in Dallas, dupa ce 5 ofiteri ai fortelor de ordine au fost ucisi si alti 7 au fost raniti in timpul unui protest. continuă pe B1

Mr. Robot foloseste Facebook Live pentru a promova sezonul 2

Mr. Robot este unul dintre cele mai bune seriale lansate anul trecut, iar asta mai ales in contextul in care nu trateaza o tema usor de digerat pentru publicul larg: universul cibernetic si securitatea. Daca nu te-ai uitat inca la serial, dar te atrage subiectul, iata un rezumat al povestii: personajul principal este Elliot Anderson [].

Falsa moarte a hackerului Guccifer. Cum a fost folosit romanul intr-o petarada mediatica legata de Hillary Clinton si FBI

Informatii despre disparitia sau moartea romanului Guccifer au fost vehiculate pe parcursul ultimelor zile in SUA si au fost puse in legatura cu o presupusa lichidare a hackerului pentru a bloca o ancheta FBI in ceea ce o priveste pe Hillary Clinton.

Sediul Google a fost atacat pentru ca gigantul ne urmareste

Cu totii ar trebui sa avem o problema cu volumul semnificativ de informatii pe care il are Google despre noi, dar asta nu inseamna ca solutia este sa incepem sa atacam sediul companiei. De-a lungul anilor au existat mai multe dezbateri legate de modul in care Google ne foloseste informatiile si activitatea online pentru a [].

Momente de panica pentru niste turisti din Florida! Un aligator a aparut din senin in apa in care se scaldau (VIDEO)

Amatorii de scaldat din Florida au suferit un soc in momentul in care, de nicaieri, a aparut un aligator, potrivit unui filmulet postat de blick. ch. Turistii care isi vedeau linistiti de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )