Libnet.ro
UNICEF

18:30

Roland Garros: Doua victorii si o infrangere dramatica pentru Romania in a doua zi a turneului

B1 B1,
Roland Garros: Doua victorii si o infrangere dramatica pentru Romania in a doua zi a turneului

A doua zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu doua vesti bune pentru iubitorii tenisului din Romania, dar si o infrangere dramatica dupa un meci incredibil. Mihaela Buzarnescu a confirmat. continuă pe B1

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, calificare dramatica pe tabloul principal - A revenit de la 2-5 n decisiv si a salvat o minge de meci

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul 6-1, 5-7, 7-6 7), pe germana Tamara Korpatsch, locul 145 WTA, in ultimul tur al calificarilor turneului de la Roland Garros. Dulgheru a revenit de la 2-5 in decisiv si a salvat o minge de meci. Ea va evolua din nou dupa doi ani pe tabloul principal al unui Grand Slam, fiind a sasea romanca in turul I.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

LOVITURA TERIBILA dupa meciul dintre HALEP si Maria Sharapova! Ce se va intampla cu ROMANCA la ROLAND GARROS

Schimbari radicale au fost anuntate pentru editia din 2018 a turneului de la Roland Garros! Una dintre ele vizeaza timpul cronometrat atent intre servicii dupa ce ultima infruntare dintre Maria Sharapova si.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Roland Garros: Svitolina si Ostapenko vor debuta duminica - Dulgheru vs McHale se va juca dupa ora 17:30

Primele meciurile de pe tablourile principale de la Roland Garros vor avea loc duminica 27 mai). Doua dintre cele mai interesante confruntari ale zilei se anunta a fi Ajla Tomljanovic vs Elina Svitolina favorita 4) si Jelena Ostapenko 5) vs Kateryna Kozlova. Singura jucatoare din Romania care intra astazi in scena este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o va infrunta in primul tur pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida se va disputa dupa ora 17:30 ora Romaniei) si va fi transmisa Livescore pe HotNews. ro.

Victorie in doua seturi pentru Mihaela Buzarnescu la Roland Garros. Marius Copil a fost invins dupa un meci maraton

Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi de americanca Vania King, scor 6-3, 6-3.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Simona Halep, nainte de Roland Garros: Vreau sa cstig turneul, acesta este obiectivul meu

Ajunsa de doua ori in finala de la Roland Garros in 2014 si 2017), Simona Halep spera sa isi treaca in palmares primul trofeu de Grand Slam la editia din acest an a competitiei de la Paris 27 mai - 10 iunie). Liderul mondial a vorbit, intr-un interviu pentru Eurosport, despre obiectivul sau la Roland Garros, despre ce inseamna sa fii lider mondial, dar si despre finala pierduta de la Australian Open. Vreau sa castig turneul, acesta este obiectivul meu, a precizat Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )