Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului. continuă pe Online Sport

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Performanta fantastica pentru doua jucatoare din Romania care au jucat prima data impreuna la dublu

Raluc Olaru si Mihaela Buzarnescu au castigat proba de dublu a turneului de la Strasbourg, acolo unde au facut pentru prima data pereche.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si-a ales o noua conducere. UniCredit preia fraiele, avand membri in pozitiile cheie

Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB), asociatie profesionala care reprezinta industriile de leasing si credit de consum IFN, si-a ales o noua conducere. Mircea Cotiga foto), CEO al UniCredit Leasing, a fost desemnat presedinte ALB, iar.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Bancile din Romania au obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 1,78 miliarde de lei, cu 43,6% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). De unde provine.

Radu Banciu: Tinerii din Romania nu stiu ca drumul lor merge spre nicaieri. in Europa occidentala, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita salbaticiei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul tinerilor din Romania, sustinand ca acestia vor ajunge sa traiasca la limita saraciei. ii vad pe.

Nu mai joaca la Roland Garros! Abandon de ultim moment al unei jucatoare din Romania de la turneul parizian

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, dupa ce una dintre sportivele noastre s-a retras.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )