Libnet.ro
UNICEF

13:30

Roland Garros: Garbine Muguruza, in turul trei cu ceva emotii

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Garbine Muguruza, in turul trei cu ceva emotii

Garbine Muguruza campioana en-titre de la Paris) s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Roland Garros, insa iberica nu a fost lipsita de emotii. Dupa ce a pierdut primul set al disputei cu Anett Kontaveit Estonia - 53 WTA), scor 6-74), Muguruza a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua, 6-4, 6-2. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Garbine Muguruza, start lansat; Jelena Jankovic, eliminata

Cap de serie numarul 4, Garbine Muguruza si-a respectat statutul de favorita, jucatoarea din Spania invingand-o in turul intai de la Roland Garros pe Francesca Schiavone castigatoare a competitiei in 2010), scor 6-2, 6-4.

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

Halep, victorie fara emotii la Roland Garros! Romanca a trecut in turul al II-lea al turneului

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa victoria cu 6-2, 6-3 in fata slovacei Jana Cepelova, numarul 89 mondial, informeaza GSP. Romanca a trecut de.

Simona Halep a confirmat, intr-o postare pe Instagram, ca va participa la Roland Garros

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a anuntat, intr-o postare pe contul personal de Instagram, ca va participa la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Rafael Nadal si Novak Djokovic, in turul doi fara set pierdut

Rafael Nadal castigator de noua ori la Paris) si Novak Djokovic campionul en-titre al competitiei) s-au calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Cei doi au obtinut victorii in trei seturi. Se actualizeaza.

Roland Garros: Cibulkova a fost eliminata de Ons Jabeur, numarul 114 mondial, in turul al doilea

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, numarul 7 WTA si favorita 6, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, de sportiva tunisiana Ons Jabeur, locul 114 mondial, scor 6-4, 6-3, conform news. ro.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua joi in turul al doilea

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va evolua, joi, in jurul orei 16:30, cu germana Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza News. ro. Horia Tecau.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la competitia pariziana

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Carstea s-a calificat in turul 2 de la Roland Garros. |FOTO EXCLUSIVE

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuan Peng cu 6-3, 6-1, dupa 59 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )