Libnet.ro
UNICEF

23:45

Halep, victorie fara emotii la Roland Garros! Romanca a trecut in turul al II-lea al turneului

B1 B1,
Halep, victorie fara emotii la Roland Garros! Romanca a trecut in turul al II-lea al turneului

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa victoria cu 6-2, 6-3 in fata slovacei Jana Cepelova, numarul 89 mondial, informeaza GSP. Romanca a trecut de. continuă pe B1

Simona Halep, debut triumfator la Roland Garros! Jucatoarea noastra a trecut in forta de Jana Cepelova

Simona Halep a trecut fara probleme de slovaca Jana Cepelova, locul 88 WTA, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Simona Halep castiga primul meci la Roland Garros: Vreau sa ajung departe

Finalista in urma cu trei ani la Roland Garros, Simona Halep pare ca a trecut peste accidentarea suferita la Roma si a debutat cu o victorie categorica in Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Spera la primul sau titlu de Grand Slam. Simona Halep incepe in forta Roland Garros |Corespondenta speciala

Sportiva va juca maine cu slovaca Jana Cepelova. intre timp, Simona se antreneaza zilnic, iar glezna dreapta, unde a fost accidentata, se comporta tot mai bine.

Tenis: Victorie pentru Sorana Cirstea la Roland Garros! Prima jucatoare din Romania ce se califica in turul 2 al competitiei

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe chinezoiaca Shuai Peng, potrivit Digi Sport. Romanca s-a impus in fata lui Peng, castigand.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng (12:00), urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng, urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

Sorana Cirstea, prima jucatoare romanca ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Sorana Cirstea a fost a cincea jucatoare romanca care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasit luni competitia de.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )