Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua joi in turul al doilea

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va evolua, joi, in jurul orei 16:30, cu germana Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi (dupa 16:30)

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 16:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 18:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

Roland Garros: Simona Halep vs Jana Cepelova, ultimul meci de pe Philippe Chatrier - Sorana Cirstea va juca de la ora 12:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta marti la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Meciul jucatoarei noastre cu Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA) va fi ultimul de pe arena Philippe Chatrier. Sorana Cirstea va debuta si ea la competitia pariziana: de la ora 12:00, impotriva chinezoaicei Shuai Peng 36 WTA).

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Simona Halep: Sunt pregatita sa fac fata si emotional, si mental

Oficial cap de serie numarul 3 am putea spune chiar 2, dat fiind faptul ca nemtoaica Kerber, nr. 1, a fost deja eliminata), romanca a inceput turneul parizian de la Roland Garros printr-o victorie logica in fata slovacei Jana Cepelova 89 WTA).

Roland Garros: Garbine Muguruza, in turul trei cu ceva emotii

Garbine Muguruza campioana en-titre de la Paris) s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Roland Garros, insa iberica nu a fost lipsita de emotii. Dupa ce a pierdut primul set al disputei cu Anett Kontaveit Estonia - 53 WTA), scor 6-74), Muguruza a revenit si le-a castigat pe urmatoarele doua, 6-4, 6-2.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Jana Cepelova (dupa 19:00)

Simona Halep este ultima jucatoare din Romania care debuteaza la Roland Garros 2017. Pana acum avem o singura sportiva calificata in turul secund, Sorana Cirstea.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Jana Cepelova

Simona Halep este ultima jucatoare din Romania care debuteaza la Roland Garros 2017. Pana acum avem o singura sportiva calificata in turul secund, Sorana Cirstea.

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep - Jana Cepelova

Simona Halep a fost ultima jucatoare din Romania care debuteaza la Roland Garros 2017 si s-a alaturat Soranei Cirstea in turul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )