Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un roman din trei si-ar vota seful pentru functia de primar

România Liberă România Liberă,
Un roman din trei si-ar vota seful pentru functia de primar

Un roman din trei si-ar vota seful daca acesta ar candida la functia de primar, releva sondaj efectu. continuă pe România Liberă

Sondaj:Un roman din trei si-ar vota seful daca ar candida pentru functia de primar. Care sunt motivele

Peste 34% dintre angajatii romani care au raspuns unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs, in contextul alegerilor locale care bat la usa, spun ca si-ar vota seful, daca acesta ar candida pentru functia de primar.

Un roman din Spania si-a decapitat prietenul si i-a ascuns trupul neinsufletit intr-o livada. Detalii cu puternic impact emotional

Un roman din Spania a fost acuzat ca l-a omorat pe prietenul sau in februarie anul trecut si ca i-ar fi ascuns cadavrul intr-o livada. Victima, Jesus Mora in varsta de 59 de ani, detinea un magazinde.

Presedintele AEP, despre faptul ca sub 4.000 de romani din Diaspora s-au inscris pentru votul la sectie, la parlamentare: Asta nu inseamna ca doar acesti cetateni isi vor putea exercita dreptul de vot la o sectie de votare in strainatate (VIDEO)

Mai putin de 4. 000 de cetateeni romani din strainatate s-au inscris pentru votul la sectie la alegerile parlamentare din luna decembrie. Luni noapte a expirat perioada de inscriere, iar potrivit datelor.

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

Un roman din Spania si-a ucis fratele cu sange rece. Barbatul s-a predat autoritatilor plin de sange

Un roman rezident in Spania si-a omorat fratele care venise la el in vizita, apoi, cu hainele pline de sange s-a predat politiei, recunoscandu-si imediat fapta. Crima s-a produs in localitatea Oroso, oras.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )