Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident produs in Belgia

Antena3 Antena3,
Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident produs in Belgia

Un roman a murit, iar alti doi sunt raniti in urma unui accident rutier produs marti in sudul Belgiei. Soferul unui vehicul a pierdut controlul asupra directiei intr-o curba si a lovit un copac, in zona. continuă pe Antena3

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

Accident cu romani in Belgia! Bilantul VICTIMELOR

Romani implicati intr-un accident rutier grav in Belgia. Potrivit site-ului Avenir. net,un roman a murit, iar alti doi sunt raniti, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii intr-o curba si.

Sofatul fara permis a devenit sport national. Alti doi conducatori auto s-au ales cu dosare penale

Doi barbati, cu varsta de 27 si 41 de ani, sunt cercetati pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, dupa ce au fost surprinsi in trafic la volanul unor masini, desi nu aveau legal acest drept.

Un model care avea toata viata inainte a MURIT subit. Toti apropiatii sunt SOCATI (FOTO)

Clipe grele pentru un model care avea toata viata si cariera inainte. Mairead ONeill a murit la 21 de ani. Celebrul model s-a stins din viata subit. Familia si prietenii sunt ingroziti de cele intamplate. Celebrul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )