Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Presedintele Donald Trump vrea sa-l nominalizeze pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe romanul Andrei Iancu pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci din SUA, potrivit unui anunt al Casei Albe.

Cine este romanul nominalizat de Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe romanul Andrei Iancu pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci din SUA, potrivit unui anunt al Casei Albe.

Un roman, nominalizat de Trump la Oficiul american pentru Brevete si Marci

Un roman, nominalizat de Trump la Oficiul american pentru Brevete si Marci.

Trump nominalizeaza un avocat de origine romana pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat.

Un roman, nominalizarea lui Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Un avocat roman a fost nominalizat de presedintele Donald Trump pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci al Statelor Unite, potrivit unui anunt facut de Casa Alba. *** Andrei Iancu, care va.

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine ROMANA la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului.

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine romana la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominalize pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Donald Trump impune noi sanctiuni impotriva regimului din Venezuela

Donald Trump, presedintele SUA, a emis vineri o ordonanta executiva prin care impune o serie de sanctiuni pentru Administratia Venezuelei, condusa de Nicolas Maduro, liderul de la Casa Alba explicand ca m.

Donald Trump a postat pe Twitter o fotografie controversata. Ce au spus utilizatorii - FOTO

Presedintele SUA, Donald Trump, a redistribuit pe Twitter o fotografie din care reiese ca il eclipseaza pe Barack Obama. in imagine, Obama apare in postura de presedinte eclipsat,.

Presedintele Donald Trump l-a gratiat pe fostul serif Joe Arpaio

In momentul in care Statele Unite se confrunta cu unul dintre cele mai puternice uragane din ultimii ani, Casa Alba a anuntat ca presedintele Donald Trump a semnat actele de gratiere a fostului serif Joe Arpaio, unul dintre sustinatorii apropiati ai lui Trump cunoscut pentru pozitia sa extrema anti-imigranti.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )