Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Africa. Informatia, confirmata de MAE

B1 B1,
Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Africa. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe. continuă pe B1

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Niger. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe.

LIVETEXT VIDEO Alte victime ale catastrofei aviatice din Ucraina sunt asteptate acasa, in Olanda. UE urmeaza sa inaspreasca sanctiunile pentru Rusia

Inca doua avioane militare cu victime ale accidentului aviatic din estul Ucrainei vor ajunge joi dupa-amiaza in Olanda. Peste 70 de sicrie vor fi duse acasa, la o saptamana dupa catastrofa aviatica. Din cei 298 de morti, 193 erau olandezi. Ramaneti pe HotNews. ro pentru cele mai noi informatii despre acest subiect.

Cutiile negre ale avionului prabusit au fost predate oficialilor malaysieni VIDEO

Cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines prabusit joi intr-o zona de est a Ucrainei au fost predate, in cursul noptii de luni spre marti, unor oficiali malaysieni, de catre separatistii prorusi.

Cutiile negre ale avionului prabusit au fost predate oficialilor malaysieni

Cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines prabusit joi intr-o zona de est a Ucrainei au fost predate, in cursul noptii de luni spre marti, unor oficiali malaysieni, de catre separatistii prorusi.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, predate oficialilor din Malaezia

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, cutiile negre ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei. in acelasi timp, ei au anun.

Separatistii din estul Ucrainei au predat Malaysiei cutiile negre ale avionului doborat

Separatistii din estul Ucrainei au predat Malaysiei cutiile negre ale avionului doborat si au anuntat un armistitiu pe o raza de 10 kilometri in jurul locului in care a fost doborat avionul de pasageri.

Avionul prabusit in Mali are un trecut legat de Real Madrid. Un roman se numara printre victime

O aeronava McDonald Douglas apartinand companiei iberice Swift Air s-a prabusit joi la scurt timp dupa decolarea din Ouagadougou, capitala Burkinei Faso.

Zborul MH17. Anchetatorii britanici au inceput extragerea datelor de pe cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina

Inregistratoarele de zbor ale Boeingului 777 care efectua cursa MH17 si care s-a prabusit, joi, in Ucraina, ar putea da indicii importante despre soarta pasagerilor, informeaza BBC .

VIDEO. UPDATE: Interceptari telefonice autentificate. Kremlinul este implicat direct. A furnizat rachete rebelilor din Ucraina si vrea cutiile negre ale avionului doborat

Serviciile de spionaj americane confirma ca Rusia a furnizat sisteme sofisticate de rachete insurgentilor prorusi din estul Ucrainei, incercand sa aduca echipamentele inapoi pe teritoriul rus dupa doborarea avionului de pasageri malaysian, incident soldat cu 298 de morti, afirma un oficial SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )