Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zborul MH17. Anchetatorii britanici au inceput extragerea datelor de pe cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Zborul MH17. Anchetatorii britanici au inceput extragerea datelor de pe cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina

Inregistratoarele de zbor ale Boeingului 777 care efectua cursa MH17 si care s-a prabusit, joi, in Ucraina, ar putea da indicii importante despre soarta pasagerilor, informeaza BBC . continuă pe România Liberă

Oficiali americani: Zborul MH17, doborat probabil din eroare de catre oameni slab pregatiti

Zborul MH17, care a fost tinta unui atac, incident in urma caruia si-au pierdut viata 298 de pasageri a fost probabil doborat din eroare, deasupra estului Ucrainei, de catre separatisti prorusi slab pregatiti, potrivit unor oficiali.

Rusii, manipulati de presa controlata de Kremlin: Este un complot impotriva Rusiei. Zborul MH17, plin de cadavre la decolare

Publicul cu Rusia este manipulat de presa controlata de Kremlin, fiind expusa o teorie a conspiratiei. Potrivit presei ruse, zborul MH17 era plin de cadavre cand a decolat de la Amsterdam, relateaza The.

Zborul Mh17. inregistrarea convorbirilor pilotilor avionului prabusit in Ucraina, stocate in cutia neagra, intacte

Anchetatorii olandezi au transmis ca a fost gasita cutia neagra din cabina pilotilor avionului Boeing 777 prabusit, joi, in Ucraina, iar datele pe care le contine sunt intacte, informeaza b1tv care citeaza AFP.

Ce variante ofera presa din Rusia la prabusirea cursei MH17: Avionul era plin de cadavre inca de la decolare/Zborul MH17 este avionul disparut al companiei Malaysia Airlines, care a fost adus de la o baza militara americana

Zborul MH17 al Malaysia Airlines era plin de cadavre inca de la decolarea din Amsterdam. Dintr-un motiv inexplicabil, MH17 s-a mutat de pe traiectoria de zbor standard pe o ruta necunoscuta, mutandu-se spre nord, in zonele controlate de rebeli in apropierea orasului Donetsk. Avionul a fost reasigurat recent si accidentul a fost rezultatul greselilor militare ucrainiene care au confundat avionul cu avionul prezidential al lui Vladimir Putin. In plus, catastrofa aeriana din Ucraina face parte dintr-o conspiratie americana de a provoca un razboi cu Rusia. Acestea sunt unele dintre variantele pe care presa din Rusia le ofera telespectatorilor, in incercarea de a explica tragedia prabusirii cursei MH17.

Presedintele Vladimir Putin promite ca Rusia va coopera pentru recuperarea trupurilor celor decedati in zborul MH17

Presedintele rus Vladimir Putin i-a promis premierului olandez,Mark Rutte, deplina sa cooperare pentru recuperarea corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17. Liderul rus a purtat o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )