Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un roman, prieten cu unul dintre atacatorii din Paris, a povestit cum a fost amenintat de acesta: Intr-o zi va voi ucide pe toti. Ii voi duce cadavrul tau mamei tale in Romania

Hotnews Hotnews,
 Un roman, prieten cu unul dintre atacatorii din Paris, a povestit cum a fost amenintat de acesta: Intr-o zi va voi ucide pe toti. Ii voi duce cadavrul tau mamei tale in Romania

Aron, un tanar roman stabilit la Paris, care a fost prieten cu Brahim Abdeslam, unul dintre autorii atacurilor teroriste din 13 noiembrie, a povestit, intr-un interviu pentru Derniere Heure si RTL, citat de Mediafax, ca a fost martorul schimbarii bruste a acestuia, ajungand sa nu-l mai recunoasca si fiind amenintat el insusi cu moartea. Brahim Abdeslam si-a detonat vesta cu explozibili la un restaurant de pe bulevardul Voltaire din Paris, in seara de 13 noiembrie. continuă pe Hotnews

Un roman, prieten cu unul dintre atacatorii din Paris, a povestit cum a fost amenintat de Brahim Abdeslam VIDEO

Un roman care era prieten cu unul dintre autorii atacurilor teroriste din 13 noiembrie de la Paris, Brahim Abdeslam, a povestit, intr-un interviu pentruDerniere Heuresi RTL, ca a fostmartorul schimbarii bruste a acestuia, ajungand sa nu-l mai recunoasca si fiind amenintat el insusi cu moartea.

Dezvaluiri inedite ale unui roman prieten cu autorul atentatelor din Paris

Un roman, prieten cu unul dintre autorii atentatelor din Paris, de la jumatatea lunii noiembrie, a vorbit despre radicalizarea lui Brahim Abdeslam si a dezvaluit ca a fost amenintat cu moartea.

Unul dintre atacatorii din California avea legaturi cu teroristii

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism international, anunta surse citate de presa.

Atentatele din Paris: Salah Abdeslam a intrat in contact cu migranti, in gara din Budapesta

Unul dintre atentatorii care au fost implicati in organizarea atacurilor de la Paris, Salah Abdeslam, a intrat in contact cu migranti blocati in Gara Keleti din Budapesta.

Atentatele din Paris: Unul din organizatorii atacurilor a trecut prin Budapesta

Unul din organizatorii atentatelor de la jumatatea lunii noiembrie, din Paris, a trecut prin gara de est din Budapesta, a precizat, joi, seful de cabinet al Guvernului Orban din Ungaria, Janos Lazar.

Una din cafenelele din Paris, vizata de atacurile teroriste din noiembrie, s-a redeschis

Una dintre cafenelele din Paris, vizate de atentatele teroriste de la jumatatea lunii noiembrie din Paris, si-a redeschis portile, vineri, pentru prima data in ultimele trei saptamani.

La pranz cu Bogdan Popa, unul dintre cei mai tineri CFO din banking-ul romanesc: despre pasiuni si secrete de time management

La 40 de ani, Bogdan Popa este unul dintre cei mai tineri CFO din piata bancara romaneasca, primind un vot de incredere din partea conducerii Raiffeisen Bank in 2007, cand a preluat atributiile financiare ale bancii. Cititi mai jos cum a inceput.

Reorganizare masiva la Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari conglomerate de comunicare din lume

Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume, va trece printr-o perioada de reorganizare masiva ce va include schimbari radicale la nivel de management, scrie Wall Street Journal. Potrivit sursei citate, schimbarile au loc in conditiile in care compania a inregistrat rezultate dezamagitoare in ultimii trei ani, iar in 2017 directorul sau executiv, Maurice Levy, este asteptat sa se retraga.

Ministrul francez al Finantelor: Costul atentatelor din Paris nu a depasit 30.000 de euro

Organizarea atentatelor de la jumatatea lunii noiembrie, din Paris, nu a costat mai mult de 30. 000 de euro, a transmis joi ministrul francez de Finante Michel Sapin, intr-o conferinta de presa dedicata in principal luptei impotriva finantarii terorismului.

ISIS confirma ca atacatorii din CALIFORNIA erau sustinatorii ei

Militantii gruparii Stat Islamic au afirmat sambata, la postul lor de radio, ca cei doi autori ai atacului armat de miercuri din California, soldat cu 14 morti, erau sustinatori ai organizatiei lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )