Libnet.ro
UNICEF

21:30

Atentatele din Paris: Unul din organizatorii atacurilor a trecut prin Budapesta

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Unul din organizatorii atacurilor a trecut prin Budapesta

Unul din organizatorii atentatelor de la jumatatea lunii noiembrie, din Paris, a trecut prin gara de est din Budapesta, a precizat, joi, seful de cabinet al Guvernului Orban din Ungaria, Janos Lazar. continuă pe România Liberă

Atentatele din Paris: Salah Abdeslam a intrat in contact cu migranti, in gara din Budapesta

Unul dintre atentatorii care au fost implicati in organizarea atacurilor de la Paris, Salah Abdeslam, a intrat in contact cu migranti blocati in Gara Keleti din Budapesta.

Bruxelles: Doua arestari, dupa cinci perchezitii in legatura cu atentatele din Paris

Doi oameni au fost arestati in Bruxelles, miercuri dimineata, dupa ce au fost efectuate cinci perchezitii, in ancheta care ii vizeaza pe Mohamed Abrini si Ahmed Dahmani, suspectati ca ar fi fost implicati in pregatirea atacurilor de la Paris.

Atentatele din Paris: Alte doua persoane, arestate in Belgia

Alte doua persoane au fost retinute, in Belgia, pentru legaturi cu atentatele de la Paris, a anuntat joi Parchetul Federal. Astfel, numarul de persoane urmarite in acest caz in cadrul anchetei belgiene a ajuns la opt.

Criptarea cibernetica, subiect de dezbatere dupa atacurile din Paris

O dezbatere apriga s-a declansat intre companiile de tehnologie si politicienii din Statele Unite, pentru a se ajunge la un acord in ceea ce priveste criptarea web. Dupa atacurile din Paris, Casa Alba a invitat executivii companiilor din Silicon Valley sa discute despre faptul ca teroristii pot scapa de autoritati prin utilizarea unor dispozitive criptate.

VIDEO + FOTO. Mii de perechi de pantofi, aliniate in semn de protest in Piata Republicii din Paris. Ce simbolizeaza

Mii de persoane, intre care si secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, au aliniat in Piata Republicii din Paris mii de perechi de pantofi, cizme sau sandale, cu scopul de a reprezenta persoanele care nu pot protesta in urma interdictiei manifestatiilor impusa in cadrul starii de urgenta, decretata dupa atacurile comise in 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti.

Ministrul francez al Finantelor: Costul atentatelor din Paris nu a depasit 30.000 de euro

Organizarea atentatelor de la jumatatea lunii noiembrie, din Paris, nu a costat mai mult de 30. 000 de euro, a transmis joi ministrul francez de Finante Michel Sapin, intr-o conferinta de presa dedicata in principal luptei impotriva finantarii terorismului.

Presedintele Iohannis a adus un omagiu victimelor atacurilor din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a adus un omagiu, la Paris, victimelor atacurilor sangeroase din 13 noiembrie.

Unul dintre teroristii din Paris ar fi ajuns in Siria

Teroristul Salah Abdeslam, cautat de autoritatile franceze pentru atacurile de la Paris, cel mai probabil a traversat Europa si a ajuns in zonele ocupate de jihadistii Statului Islamic din Siria, au declarat surse din cadrul serviciilor secrete franceze citate de CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )