Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman, in topul celor mai influenti tineri din lume realizat de revista Time.

România Liberă România Liberă,
Un roman, in topul celor mai influenti tineri din lume realizat de revista Time.

Revista Time a publicat, marti, topul celor mai influenti tineri din lume in 2013, in primele zece locuri clasandu-se si un student de 19 ani din Romania, Ionut Budisteanu. Cercetatorul de 19 ani a cucerit locul I si un premiu de 75. 000 de dolari la Targul International de Stiinta si Inginerie pentru liceeni, din luna mai. El a proiectat un prototip, low-cost, de autoturism ce nu are nevoie de sofer. Prototipul lui Ionut Budisteanu atrage atentia ca asemenea autoturisme pot fi realizate in . continuă pe România Liberă

Revista Time: Un roman, in topul celor mai influenti tineri din lume.

Revista Time a publicat, marti, topul celor mai influenti tineri din lume in 2013, in primele zece locuri clasandu-se si un student de 19 ani din Romania, Ionut Budisteanu. Cercetatorul de 19 ani a cucerit locul I si un premiu de 75. 000 de dolari la Targul International de Stiinta si Inginerie pentru liceeni, din luna mai. El a proiectat un prototip, low-cost, de autoturism ce nu are nevoie de sofer. Prototipul lui Ionut Budisteanu atrage atentia ca asemenea autoturisme pot fi realizate in .

Ionut Budisteanu, inclus de revista Time in clasamentul celor mai influenti tineri din lume in 2013

Ionut Budisteanu, romanul care a conceput un sistem prin care automobilul se poate conduce singur, a fost inclus de prestigioasa revista Time printre cei mai influenti 16 tineri din lume in 2013, unde ocupa locul 9.

Un roman de 19 ani, in topul celor mai INFLUENTI oameni ai anului 2013. Clasamentul, facut de revista TIME

Ionut Budisteanu, romanul care a inventat masina economica fara sofer, este considerat unul dintre cei mai influenti adolescenti ai anului 2013. Clasamentul a fost realizat de revista Time, iar.

Caru' cu Vedete:Topul celor mai bogati oameni din teatru romanesc! Afla ce averi au strans directorii marilor scene!; Radu Mazare nu va mai fi imaginea distractiilor de la mare! Uite ce personaj cunoscut ii va lua locul; Wilmark a avut o sotie secreta pa

Celia este insarcinata! Am facut testul de 7 ori, ca sa fiu sigura. Frumoasa cantareata Celia este foarte fericita pentru ca urmeaza sa devina mamica. Ea a ramas. A pozat topless la 47 de ani! Arata impecabil si este inca una din cele mai apreciate fotomodele! Desi are 47 de ani, Cindy Crawford a pozat topless pentru coperta.

Casa Poporului, printre CELE MAI UIMITOARE CLADIRI DIN LUME

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao.

Geniul din Valcea, Ionut Budisteanu, alaturi de Malala Yousafzai, fiica lui Obama si Justin Bieber in topul celor mai influenti tineri din lume in 2013

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea care a uimit lumea cu inventiile sale a fost nominalizat in cadrul topului celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time, alaturi de Justin Bieber si Lorde.

Geniul din Valcea, Ionut Budisteanu, in topul celor mai influenti tineri din lume in 2013, alaturi de Malala Yousafzai, fiica lui Obama si Justin Bieber

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea care a uimit lumea cu inventiile sale, a fost nominalizat in cadrul topului celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time, alaturi de Justin Bieber si Lorde.

Tanarul de 19 ani Ionut Budisteanu, in topul celor mai influenti adolescenti din lume, alaturi de Justin Bieber si de fiica lui Obama

Ionut Budisteanu, elevul din Ramnicu Valcea care a iesit in evidenta datorita inventiilor sale, apare in ierarhia cu nominalizari a celor mai influenti adolescenti din 2013, publicat de revista Time.

Casa Poporului, pe lista celor mai uimitoare cladiri din lume mai putin cunoscute pe plan mondial

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao din Peru si Stari Most din Bosnia si Hertegovina, informeaza huffingtonpost. com.

Duster se afla pe locul 4 in topul celor mai bine vandute 25 de modele din Rusia in primele zece luni ale anului

SUV-ul Duster ocupa pozitia a patra in topul celor mai bine vandute 25 de modele pe piata dinRusia in primele zece luni ale acestui an. in clasamentul in modelele Logan siSandero ocupa pozitiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )