Libnet.ro
UNICEF

22:45

O romanca de aproape 70 de ani, moarta in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

România Liberă România Liberă,
O romanca de aproape 70 de ani, moarta in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

O romanca de 67 de ani, din comuna Asau, judetul Bacau, moarta in urma cutremurului din Italia, muncea in localitatea Amatrice, ca sa il ajute pe nepotul ei, bolnav de leucemie. continuă pe România Liberă

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

Artista Sofia Vicoveanca, in lacrimi dupa cutremurul din Italia. Moartea, cand vine, nu intreaba ce nationalitate ai

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurator pe contul de socializare, dupa cutremurul din Italia. Au plecat in Italia cu toata speranta, cu gandul de a pune deoparte, de a-si creste.

Guvern: Copiii orfani dupa cutremurul din Italia vor beneficia de 6.000 de euro ca ajutor de urgenta

Copiii ramasi orfani in urma decesului parintilor in cutremurul din Italia vor beneficia de un ajutor guvernamental in suma de 6. 000 de euro, potrivit unei hotarari aprobate luni in s.

Guvernul decide ce face in privinta romanilor afectati de cutremurul din Italia

Premierul Dacian Ciolos a convocat luni o sedinta extraordinara de Guvern care va avea pe agenda si o analiza a masurilor de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia, precum.

MAE: 11 romani morti in cutremurul din Italia, sase raniti internati, 14 romani sunt dati disparuti

Ministerul afacerilor externe anunta ca a fost cofirmat decesul inca unui cetatean roman in cutremurul din Italia, bilantul ajungand la 11, in timp ce sase romani raniti.

Un copil de 11 ani, al saselea roman in cazul caruia MAE a confirmat decesul in cutremurul din Italia

Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat vineri decesul, in urma cutremurelor. Micutul a fost gasit joi seara sub daramaturi .

Un copil de 11 ani, al saselea roman in cazul caruia MAE a confirmat decesul in cutremurul din Italia

Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat vineri decesul, in urma cutremurelor. Micutul a fost gasit joi seara sub daramaturi .

Guvernul Ciolos a aprobat un set de masuri care sa ii ajute pe romanii afectati de cutremurul din Italia: 6.000 de euro copiilor ramasi orfani dupa seism, 1.000 euro pentru decedati, 10.000 euro pentru case distruse (VIDEO)

Dacian Ciolos a declarat ca au fost luate la nivelul Guvernului mai multe masuri de sprijinire a romanilor care au avut de suferit de pe urma cutremurului din Italia, dar si a rudelor acestora. Prim-ministrul.

MAE: Un singur roman mai este dat disparut dupa cutremurul din Italia. Transporturile funerare cu cei sapte decedati au plecat spre Romania

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca mai are in atentie un singur caz pe lista persoanelor de cetatenie romana declarate disparute in urma seismului din Italia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )