Libnet.ro
UNICEF

08:46

O ROMANCA, in TOPUL celor mai FRUMOASE FEMEI ale anului 2016! Uite despre cine este vorba

B1 B1,
O ROMANCA, in TOPUL celor mai FRUMOASE FEMEI ale anului 2016! Uite despre cine este vorba

Strainii spun ca pe lista scurta a lucrurilor care le-au ramas in minte dupa ce ne-au vizitat tara este frumusetea romancelor. Asta se vede si pe podiumurile internationale si in topul celor. continuă pe B1

STUDIU Franceza a urcat pe locul al treilea in topul celor mai vorbite limbi din lume in domeniul afacerilor

Franceza a urcat pe locul al treilea in topul celor mai vorbite limbi din lume in domeniul afacerilor, potrivit unui studiu realizat de Institutul European pentru Administrarea Afacerilor INSEAD). Primele doua locuri in acest clasament sunt ocupate de limba engleza si dialectul mandarin al limbii chineze, informeaza Le Figaro.

Topul celor mai importante evenimente care au marcat pietele de birouri si centre comerciale in 2016

Piata birourilor si cea a centrelor comerciale au trecut prin schimbari importante pe parcursul anului 2016, fiind marcata de o serie de evenimente care au schimbat climatul sectorului imobiliar din acest an. Care au fost cele mai importante schimbari.

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi.

Analiza RL. Falimente si afaceri dubioase - marile scandaluri ale anului 2016 in Energie

Romania libera va prezinta cinci scandaluri ale anului 2016 in -energetica romaneasca, de la dezastrul de la -RADET la afacerea dubioasa cu firma chineza care ar urma sa construiasca reactoarele 3 si 4 de la CNE.

Topul cartilor furate ale anului 2016- de la volume de Mircea Cartarescu sau Lucian Boia, la manuale si carti pentru copii

Povestea noului nume, de Elena Ferrante, Din lumea celor care nu cuvanta, scrisa de Emil Garleanu, volumele din celebra serie Harry Potter, manualele de biologie,.

Craciunul in Familia Regala a Romaniei. De la Nurnberg se aduceau podoabele pentru pom. Erau cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata

Venirea Craciunului era un prilej de bucurie si pentru Familia Regala a Romaniei. Majestatile Sale petreceau sarbatorile de iarna in cadrul unor ceremonii simple, dar incarcate de emotie si solemnitate, ale caror pregatiri incepeau cu cateva saptamani inainte de ziua Ajunului.

Cele mai frumoase colinde romanesti pe care sa le asculti in perioada Sarbatorilor de Iarna

Pe langa cadouri, bradul impodobit, zapada si timpul petrecut alaturi de cei dragi, Sarbatorile de Iarna ne mai aduc si frumoasele colinde romanesti, care completeaza atmofera magica a Craciunului si ne aduc aminte de adevaratul motiv de sarbatoare, care este nasterea lui Iisus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )