Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a activitatii de constructii de dupa 2008

Adevărul Adevărul,
Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a activitatii de constructii de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%). continuă pe Adevărul

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a constructiilor de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%).

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

Scurgerea de gaze naturale de la un put de langa Los Angeles, care a durat din octombrie 2015 pana in februarie 2016, a fost cea mai mare din istoria SUA, arata o analiza stiintifica, citata de BBC News.

OMV Petrom a avut anul trecut jumatate din veniturile per angajat realizate de MOL Ungaria

Companiile petroliere s-au confruntat anul trecut cu dificultati majore, din cauza scaderii cu 45% a pretului petrolului, ceea ce le-a afectat cifrele de afaceri. Din regiunea Europei Centrale si de Est, OMV Petrom a avut cea mai defavorabila evolutie in 2015, fiind singura care a raportat pierderi.

Profitul Telekom Romania a scazut anul trecut cu 61%, la 205 milioane euro

Profitul EBITDA inainte de dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari) realizat de grupul de firme Telekom Roma and 172;nia a inregistrat anul trecut o scadere de 61%, pana la nivelul de 205 milioane euro, fata de cele 266 milioane euro din 2014, potrivit datelor publicate ieri de grupul german Deutsche Telekom.

BCR a trecut pe profit in 2015, dupa o pierdere de circa 3 MLD. in anul precedent

BCR, cea mai mare banca din Romania dupa active si parte a grupului financiar austriac Erste, a obtinut anul trecut un profit net de 918,9 milioane de lei 206,8 milioane euro), sustinut de o buna performanta operationala si de eliberari de provizioane.

Profitul conglomeratului Berkshire Hathaway a crescut cu 21% anul trecut

Profitul conglomeratului Berkshire Hathaway, condus de miliardarul american Warren Buffett, a crescut cu 21% anul trecut, la 24,08 miliarde de dolari, chiar daca mai multe investitii importante ale acestuia au avut o evolutie sub cea a pietei, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cel mai mare jucator din piata bancara, a raportat pentru 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. Euro), fata de un rezultat negativ de 2,8 miliarde de lei in anul precedent. Reprezentantii.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )