Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

Scurgerea de gaze naturale de la un put de langa Los Angeles, care a durat din octombrie 2015 pana in februarie 2016, a fost cea mai mare din istoria SUA, arata o analiza stiintifica, citata de BBC News. continuă pe România Liberă

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Descinderi la cel mai mare distribuitor de produse din carne din Romania

Peste 150 de politisti fac astazi 53 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova. Printre cei vizati se numara si cel mai mare distribuitor de produse.

Tudor Ionescu: Am inselat, dar e cea mai mare greseala (VIDEO)

Dezvaluire incredibila facuta de Tudor Ionescu. Implicat intr-un joc cu intrebari pe biletele, solistul de la Fly Project a marturisit cu detasare ca a calcat stramb in timp ce era intr-o relatie.

Ambasadorul SUA: e timpul ca cei care au iesit in strada impotriva coruptiei sa foloseasca cea mai mare putere a lor: cea de a vota

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, la o prelegere orgnaizata la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii Babes-Bolyai UBB), ca ii admira pe romanii care au iesit in strada pentru a protesta fata de coruptie si ii indeamna pe tineri sa-si contiue demersul prin alegerea unor lideri responsabili.

Ambasadorul SUA: E timpul ca cei care au iesit in strada impotriva coruptiei sa foloseasca cea mai mare putere a lor: cea de a vota

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, la o prelegere orgnaizata la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii Babes-Bolyai UBB), ca ii admira pe romanii care au iesit in strada pentru a protesta fata de coruptie si ii indeamna pe tineri sa-si contiue demersul prin alegerea unor lideri responsabili.

Orga Buchholz din Biserica Neagra va ajunge pe timbrele postale. Este cea mai mare orga functionala din Europa de Est si are toate piesele originale

Orga de la Brasov, alaturi de alte trei mari atractii va aparea in ultima emisiune Romfilatelia care promoveaza Curiozitati si superlative romanesti.

Lira sterlina, la cea mare scadere din ultimii sase ani

Lira sterlina a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii sase ani, dupa ce primarul Londrei si-a anuntat sprijinul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Subiectul dezbina profund.

VIDEO Toalete moderne zac nefolosite la Scoala din Glodeni, din cauza certurilor dintre primar si director. Acuzatii de deturnare de fonduri

In comuna Glodeni, din Dambovita, nicio unitate scolara din cele cinci nu are autorizatie de funtionare din cauza lipsei apei potabile, dar si a grupurilor sanitare moderne. Scoala Generala, care este si cea mai mare, are grupuri sanitare moderne, dar sunt nefolosite de mai bine de 8 ani de zile.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Nuclearelectrica, despre motivul rezilierii contractului cu Compania Nationala a Uraniului: Au cerut un pret cu 76% mai mare, fiind imposibil de sustinut financiar

Reprezentantii Nuclearelectrica spun ca motivul rezilierii contractului cu Compania Nationala a Uraniului CNU) este pretul mult prea mare al combustibilului nuclear. Din 2014 pana in luna noiembrie 2016, CNU a livrat pulbere sinterizabila de UO2 la pretul de 475 lei/kg. In noiembrie, CNU a conditionat continuarea livrarii de UO2, solicitand o crestere cu 76% a pretului. In aceste conditii, Nuclearelectrica a initiat in luna decembrie 2015 o procedura competitiva de urgenta intre doi furnizori calificati, CNU si o firma din Canada-Cameco Inc Canada. Oferta castigatoare a fost cea a firmei din Canada. Precizarile au fost facute dupa ce Traian Basescu a crriticat contractul incheiat intre Nuclearelectrica si Camenco.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )