Libnet.ro
UNICEF

20:01

Romania se califica dupa 9 ani in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Romania se califica dupa 9 ani in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Romania a obtinut duminica seara calificarea in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup, dupa noua ani de zile. Meciul va avea loc in aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu au trecut in aceasta saptamana, pe rand, de Ungaria, Marea Britanie, Letonia, iar duminica de Ucraina pentru a reusi aceasta performanta. continuă pe Online Sport

Fed Cup: Romania invinge Letonia si joaca pentru un loc in barajul Grupei Mondiale II

Simona Halep si Sorana Cirstea au fost menajate, sambata, la meciul fara miza cu Letonia din Fed Cup, iar inlocuitoarele lor, Irina Begu si Monica Niculescu si-au indeplinit misiunea impunandu-se in meciurile de simplu. Duminica, Romania intalneste Ucraina duminica pentru un meci eliminatoriu ce ne poate duce in barajul Grupei Mondiala II a Fed Cup, dupa noua ani.

Veste buna pentru economia romaneasca. Ce se va intampla dupa 12 ANI de interdictie

Carnea de oaie romaneasca va ajunge din nou pe masa turcilor. S-au deblocat exporturile de ovine vii si carne de ovine dupa 12 ani in care Romania a avut interdictie. Dupa mai multe vizite de evaluare in fermele.

Cupa Federatiei: Halep a invins-o pe Svitolina. Romania a acces in play-off-ul Grupei Mondiale II

Jucatoarea Simona Halep, locul 10 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Elina Svitolina, numarul 39 WTA, in cel de-al doilea meci al intalnirii de la Budapesta dintre Romania si Ucraina, din .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )