Libnet.ro
UNICEF

19:46

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Antena3 Antena3,
Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,6% in primul trimestru al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

In sectorul 1 din Bucuresti a avut loc cea mai mare surpriza din politica romaneasca. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Clotilde Armand, e favorita sa castige mandatul de primar, dupa ce.

Cel mai mare exercitiu militar din ultimii 26 de ani se desfasoara in Polonia. Romania, reprezentata de Soimii Carpatilor

In Polonia au inceput luni cele mai mari exercitii militare dupa caderea sistemului comunist in 1989, cu participarea a mii de soldati din mai multe tari ale NATO, intr-un climat de.

Cel mai mare avion de pasageri din lume face loc la bord pentru inca 70 de calatori

Producatorul european de avioane Airbus a anuntat ca numarul de locuri de pe aeronava A380, cel mai mare avion de pasageri din lume la acest moment, va putea fi suplimentat cu inca 70 la clasa economica. Suplimentarea numarului de pasageri ar inseamna pentru companiile aeriene o crestere substantiala a veniturilor anuale.

Oprescu(ARB): Raportul credite-depozite a ajuns la 87 de puncte n martie; avem capacitatea sa finantam creditarea din economisirea interna

Bancile din Romania au capacitatea sa finanteze creditarea pe baza surselor interne de economisire, avand in vedere ca raportul credite-depozite a scazut sub 100 de puncte si ajuns la 87 de puncte in martie 2016, insa este necesara cresterea gradului de incluziune financiara, care ramane foarte scazut comparativ cu media Uniunii Europene, sustine presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Sergiu Oprescu, citat de Agerpres. Din pacate nivelul de incluziune financiara este scazut in Romania, chiar daca am avut cea mai mare crestere, de la 44% la 61% in perioada 2011 - 2014. Totusi, un indicator de 61 de puncte procentuale arata ca suntem mult in urma. Media UE este de 90%, a explicat luni Oprescu, in cadrul evenimentului Summer Banking Academy, organizat de Institutul Bancar Roman.

Cea mai mandra bunica din lume: a redecorat casa cu fotografiile celor doi nepoti imprimate pe draperii, fete de perna si tapet VIDEO

Nepotii sunt cea mai mare bucurie a bunicilor, dar o bunicuta din statul american Carolina de Nord, in varsta de 66 de ani, a gasit o modalitate aparte de a-si dovedi iubirea fata de micutii care ii insenineaza batranetea.

Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani vine la Bucuresti ca sa-i invete pe romani cum sa manance sanatos

Numita de PETA Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani, americanca Mimi Kirk sustine la Bucuresti, pe 11 iunie, conferinta How to Live Raw in Romania Cum sa fii raw vegan in Romania), in care va vorbi despre beneficiile unei alimentatii sanatoase.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

Divortul sotilor Adamescu. Avocatii omului de afaceri spun ca sotia sa are o avere mai mare decat pretinde (VIDEO)

Sotia lui Dan Adamescu se bucura de o avere mult mai mare decat pretinde. O spun avocatii omului de afaceri, unul dinte cei mai bogati din Romania, aflat acum in inchisoare. Dan Adamescu se.

Primarul de la sat care vrea sa conduca un oras. Independentul Valentin Vrabie candideaza la Medgidia: E cea mai capusata administratie

Oamenii din Medgidia nu sunt nemultumiti doar de actualul primar, sau de predecesorii lui, ci de intreaga clasa politica din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )