Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

B1 B1,
Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

In sectorul 1 din Bucuresti a avut loc cea mai mare surpriza din politica romaneasca. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Clotilde Armand, e favorita sa castige mandatul de primar, dupa ce. continuă pe B1

Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE la comertul cu amanuntul

Volumul comertului cu amanuntul in Romania a urcat cu 20,1% in aprilie, comparativ cu perioada similara din 2015. Statisticile Eurostat releva faptul ca aceasta fiind cea mare crestere in ritm anual inregistrata de o tara membra a Uniunii Europene.

Pentru prima oara in ultimii 26 de ani, reteaua electrica de transport a cazut in doua judete. Transelectrica prefera sa aloce cea mai mare parte din profit actionarilor, nu investitiilor

Zonele de nord din judetele Valcea si Arges au ramas miercuri timp de o ora si un sfert fara curent electric, fiind un fapt fara precedent in ultimii 26 de ani. In acea ora nimic nu a mai functionat, nici fabrici, nici hidrocentrale si nici CET Govora, iar traficul din Ramnicu Valcea a fost pur si simplu dat peste cap. Autoritatile au intrat in alerta. Pana acum, un lucru e cert: a fost o defectiune in reteaua Transelectrica, transportatorul national de energie. Cauzele nu se cunosc sau poate doar nu au fost facute publice. Insa, in acest context trebuie amintit ca investitiile Transelectrica in retea sunt mult sub planurile anuale, fapt confirmat atat de rapoartele de administrare ale companiei, cat si de un raport al Curtii de Conturi. Exact ca si in cazul Transgaz, Transelectrica face profituri uriase din tarife nejustificat de mari, reflectate apoi in facturile finale, din care 75% se repartizeaza la actionari, investitiile fiind mult neglijate.

Coincidenta macabra: Un elicopter SMURD s-a prabusit la 10 ani de la cea mai mare tragedie din istoria serviciului de urgenta

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit, joi, in Republica Moldova. Patru oameni au murit, unul dintre ei decedand in timp ce incerca sa salveze o alta persoana. Detalii AICI) Elicopterul,.

Uber a atras cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat

Uber Technologies a atras 3,5 miliarde de dolari de la fondul suveran de investitii al Arabiei Saudite, Public Investment Fund, cea mai mare suma obtinuta vreodata in SUA de o companie finantata privat, relateaza News. ro.

SIF Moldova, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 6,99%, in perioada 24-31 mai, reprezentand cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti, si propulsand indicele SIF-urilor, BET-FI, la +2,27%, in perioada analizata.

Stella Maxwell, ingeras Victorias Secret, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume (FOTO)

Stella Maxwell, emblema marcii Victoria's Secret, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. Clasamentul a fost facut de catre revista pentru barbati Maxim. in clasamentul.

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

Cea mai mandra bunica din lume: a redecorat casa cu fotografiile celor doi nepoti imprimate pe draperii, fete de perna si tapet VIDEO

Nepotii sunt cea mai mare bucurie a bunicilor, dar o bunicuta din statul american Carolina de Nord, in varsta de 66 de ani, a gasit o modalitate aparte de a-si dovedi iubirea fata de micutii care ii insenineaza batranetea.

Cea mai mare imbratisare de copii din Romania, realizata in Cetatea Alba Iulia

Aproximativ 1. 000 de copii ocrotiti in asezamintele sociale si centrele educationale din Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia au sarbatorit, intr-un mod unic si inedit, Ziua Internationala a Copilului. Sub genericul imbratisare de ingeri, copiii au inconjurat si au imbratisat intr-un gest simbolic Catedrala incoronarii din municipiul Alba Iulia.

Robert Negoita a obtinut cea mai categorica victorie din Bucuresti, la Sectorul 3

In Sectorul 3 din Bucuresti, candidatul PSD Robert Negoita nu a avut, practic, un contracandidat. Astfel, potrivit datelor sondajului IRES de la ora 20:00, Negoita a obtinut 60,3%. Pe locul doi, la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )