Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Antena3 Antena3,
Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national. 36% din veniturile din TVA preconizate nu au fost incasate in 2017, potrivit unui raport al Comisiei Europene publicat. continuă pe Antena3

Comisia Europeana: Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA. In 2017 am pierdut 6,4 mld. de euro

Romania a pierdut 29,299 miliarde lei 6,413 miliarde euro) in anul 2017 din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat joi de Comisia Europeana.

Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national, 36% din veniturile din TVA preconizate nefiind incasate in 2017, potrivit unui studiu al Comisiei Europene publicat joi.

Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra a pierdut 29,299 miliarde lei 6,413 miliarde euro), in anul 2017, din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat, joi, de Comisia Europeana.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

REVIEW Samsung Galaxy Note 10 - Cel mai manevrabil telefon mare

Seria Note de la Samsung a fost mereu despre telefoane mari, cu un stylus ca metoda suplimentara de interactiune si cu mai toate specificatiile posibile si imposibile. Acum insa, linia care practic lansa moda phablet-urilor de alta data lasa deoparte unele din specificatiile de top si face o serie de compromisuri care poate nu sunt pe gustul utilizatorilor hard-core. Pe de alta parte, noul Note reuseste prin cateva trucuri tehnice si un design mult imbunatatit sa devina acel telefon cu stylus perfect pentru cei care poate, in trecut, acceptau pretul piparat, dar se speriau de dimensiunile prea mari ale unui astfel de dispozitiv. HotNews. ro a testat noul Note 10 si vine acum cu un review in detaliu: unde reuseste sa convinga Note 10 si unde ar mai fi loc de imbunatatiri.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

CUTREMUR, in ROMANIA, in urma cu PUTIN TIMP! Este cel mai PUTERNIC SEISM de la inceputul anului

Pamantul s-a cutremurat in urma cu putin timp. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter, in zona Vrancea! Este cel mai puternic seism inregistrat de la inceputul anului, conform INFP. Cutremurul s-a.

Romania aloca cel mai mic procent din PIB catre sanatate din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%).

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )