Libnet.ro
UNICEF

13:31

Romania este din nou Tigrul Europei: in trimestrul III am avut cea mai mare crestere economica dintre tarile UE

Adevărul Adevărul,
Romania este din nou Tigrul Europei: in trimestrul III am avut cea mai mare crestere economica dintre tarile UE

Romania, cu o crestere economica de 1,4% in trimestrul al treilea - date ajustate sezonier - fata trimestrul al doilea din 2015, este de departe pe primul loc in topul european, conform estimarilor tip flash publicate de Eurostat, Biroul de Statistica al UE. continuă pe Adevărul

Dupa 25 de ani, ziarul BURSA este din nou la inceput de drum

Rasturnarea ordinii socialiste in 1989 a readus speranta romanilor intr-o viata mai buna, pe fondul increderii, dar si a exemplului oferit de economiile occidentale dezvoltate, ca piata libera ofera cele mai bune sanse pentru atingerea obiectivelor individuale. Unul dintre cuvintele magice asociate pietei libere a fost, si poate mai este, bursa, acea institutie fundamentala care permite intalnirea cererii si ofertei de capital, precum si tranzactionarea acestuia, astfel incat resursele limitate sa fie utilizate cat mai eficient. Ziarul BURSA a aparut in acest context si a trecut la promovarea si sprijinirea initiativelor pentru crearea si dezvoltarea in tara noastra a unuia dintre cei mai importanti piloni ai capitalismului.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vor fi din nou parinti

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vor fi din nou parinti. Artista este insarcinata pentru a doua oara si va naste in primavara anului viitor.

Sorin Oprescu, din nou la DNA

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori in dosarul in care este cercetat pentru mai multe fapte, transmit televiziunile de stiri.

Romania este pe locul 5 in UE la cresterea lucrarilor de constructii, in luna septembrie

Slovacia, Olanda, Ungaria, Suedia si Romania au inregistrat in septembrie cel mai semnificativ avans al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2014, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )