Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania este trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene

România Liberă România Liberă,
Romania este trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Netranspunerea Directivei privind marcile in legislatia nationala este motivul pentru care Comisia E. continuă pe România Liberă

Romania, trimisa de Comisia Europeana in fata Curtii de Justitie pentru ca nu a luat masuri pentru protectia marcilor CE cere sanctiuni financiare

Comisia Europeana a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie, solicitand sanctiuni financiare, pe motiv ca nu a comunicat masurile de transpunere in legislatia nationala a Directivei privind marcile. Romania este singurul stat membru care nu a comunicat inca masurile de transpunere a directivei din 2015, potrivit Comisiei Europene.

Romania trimisa in fata Curtii de Justitie a UE

Comisia Europeana a decis, astazi, sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie, solicitand sanctiuni financiare, ca urmare a faptului ca nu a comunicat masurile de transpunere in legislatia nationala a Directivei privind marcile Directiva UE) 20152436).

Comisia Europeana da in judecata Romania la CJUE pentru ca e singura tara care nu a adoptat o directiva UE

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene deoarece nu a comunicat masurile de transpunere in legislatia nationala a Directivei 20152436.

Germania preia de la 1 iulie presedintia rotativa a Uniunii Europene

La 1 iulie 2020, Germania preia de la Croatia, pentru a 13-a oara, presedintia rotativa a Uniunii Europene UE) pentru o perioada de sase luni.

O noua boala care sperie Romania. Este extrem de grav: la ce trebuie sa fim atenti

Medicii ii avertizeaza pe romani! Toti trebuie sa se fereasca de o boala pe care ar putea sa o ia fara sa stie. La ce trebuie sa fie mai atenti? O noua boala care sperie Romania Prof. dr. Doina Plesca ii avertizeaza pe romani! Presedintele Societatii Romane de Pediatrie trage un semnal de alarma asupra .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )