Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania si Finlanda, singurele tari din Uniunea Europeana cu scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea

Adevărul Adevărul,
Romania si Finlanda, singurele tari din Uniunea Europeana cu scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea

Romania si Finlanda sunt singurele state din Uniunea Europeana care au inregistrat scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind de 1,6%, respectiv 0,7%, in timp ce la nivel comunitar a avut loc o crestere medie de 0,9%, potrivit Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania, una din cele doua tari UE in care scade numarul de angajati

Romania si Finlanda sunt singurele state din Uniunea Europeana care au inregistrat scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 1,6%, respectiv 0,7%, in timp ce la nivelul UE a avut loc o crestere de 0,9%, potrivit Eurostat. Romania a inregistrat un declin al numarului de angajati si in primul trimestru, de 1,7% raportat la perioada ianuarie-martie 2014.

Schengen se destrama, Uniunea Europeana blocata

Confruntate cu realitatea din teren care se deterioreaza cu fiecare zi, statele membre UE, ai caror ministri de Interne s-au intalnit ieri dupa-amiaza intr-o reuniune de urgenta, raman blocate de divergentele privind cotele obli-gatorii de imigranti. in aceste conditii, presedintele Consiliului, Donald Tusk, a demarat discutiile pentru un summit de urgenta. Romania nu si-a schimbat pozitia privind respingerea cotelor obligatorii.

Subiectele Zilei: Patriarhul Daniel ar putea primi salariu dublu de la stat; Schengen se destrama, Uniunea Europeana - blocata; Cum mor poetii cand le vine: Corneliu Vadim Tudor si Adrian Paunescu

De ce nu vor sa primeasca tarile bogate arabe refugiatii: politica statelor din Golf. Fluxul masiv al refugiatilor ajunsi in. Sorin Oprescu ramane in arest. Ce se va intampla cu primarul Capitalei. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ramane in arest.

CaN Romania: Unde ajungea fetita din reclama de la Salam sasesc, daca manca sanatos

Cel mai probabil toata lumea isi aduce aminte de fetita simpatica din reclama de la Salamul sasesc. Sa vedem insa unde ar fi ajuns ea, daca ar fi mancat sanatos. CaN Romania, cea mai recenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2989 seconds )