Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania nu-i discrimineaza pe cei care nu se vaccineaza dar alte tari ar putea impune restrictii

România Liberă România Liberă,
Romania nu-i discrimineaza pe cei care nu se vaccineaza dar alte tari ar putea impune restrictii

Romania a anuntat ca nu-i va discrimina pe cetatenii care nu se vaccineaza impotriva Covid dar alte . continuă pe România Liberă

Papa Francisc i-a criticat pe cei care au plecat in vacanta pentru a scapa de restrictiile anti-COVID-19

Papa Francisc i-a criticat duminica pe cei care au plecat in vacanta in strainatate pentru a scapa de restrictiile impuse pe timpul pandemiei de coronavirus, spunand ca acestia trebuiau sa dea dovada de o mai buna constientizare a suferintelor celorlalti, informeaza Reuters.

Arafat: in Romania nu vom aplica discriminari pentru cei care nu s-au vaccinat, dar in strainatate e posibil sa se spuna ca nu poti sa vii decat daca esti vaccinat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat ca in Romania autoritatile nu s-au gandit sa aplice discriminari si reguli de restrictionare a persoanelor care nu se vaccineaza, dar este posibil ca in anumite zone din strainatate in care se aplica limitari mai stricte anti-COVID sa li se ceara cetatenilor romani sa fie vaccinati pentru a se putea deplasa acolo, transmite Agerpres.

Seful DSU: in Romania nu vor fi discriminari fata de cei care nu s-au vaccinat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a vorbit sambata seara despre persoanele care refuza sa se imunizeze cu vacinul pentru Covid-19. Secretarul de stat a spus ca in Romania.

CORONAVIRUS |Papa Francisc i-a criticat pe cei care au plecat in strainatate de sarbatori pentru a scapa de restrictii

Papa Francisc acriticat gestul facut decei care au ales sa plecein strainatate, la sfarsit de an, pentru a scapa de restrictii si a spus ca oamenii ar fi trebuit sa demonstreze mai multa se.

MAE: Toti cei care tranziteaza Turcia pe cale aeriana sunt exceptati de la obligativitatea prezentarii la imbarcarea a unui test COVID-19

Potrivit MAE, incepand cu data de31 decembrie, toate persoanele,indiferent de cetatenie, care vor tranzita teritoriul Republicii Turciape cale aeriana, sunt exceptate de la obligativitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )