Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania, parc auto second hand: inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere de 82% in cinci ani

B1 B1,
Romania, parc auto second hand: inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere de 82% in cinci ani

Romania este un parc auto second hand. inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere dramatica de 82% in ultimii cinci ani. Asta inseamna ca la fiecare masina nou cumparata au intrat alte sapte,. continuă pe B1

inmatricularile de masini noi in Romania au scazut cu 82%, in ultimii 5 ani

Inmatricularile de masini noi in Romania au inregistrat o scadere de 82% in ultimii 5 ani, ajungand in primele 10 luni din 2013 la numai 46. 667 de unitati. Dupa ce in intervalul ianuarie-octombrie 2008,.

Auto.ro: inmatricularile de masini noi au scazut cu 82% in ultimii cinci ani

Inmatricularile de masini noi din tara noastra au inregistrat o scadere de 82% in ultimii cinci ani, conform unei analize a portalului Auto. ro.

Romanii nu-si mai permit masini noi. inmatricularile de autoturisme noi din tara noastra au inregistrat o scadere de peste 80 %

Romanii nu-si mai permit masini noi asa ca se indreapta spre parcurile second hand. Din cauza crizei economice sau a taxelor prea mari, in ultimii 5 ani, numarul masinilor noi inmatriculate a scazut cu 80%.

Piata auto din Romania, in scadere, in ultimii 5 ani.

Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica, in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, se arata intr-o analiza Auto. ro. Inmatriculari masini noi Inmatricularile de masini noi din Romania au scazut cu 82% in ultimii 5 ani, ajungand la doar 46. 667 de unitati inregistrate in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu cele 252. 937 de unitati .

Evolutia pietei auto din Romania in ultimii 5 ani

Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica de 82% in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, conform analizei Auto. ro.

Cum sa gasesti o masina second hand potrivita

Sa gasesti masina potrivita la mana a doua poate fi o adevarata provocare. Necesita timp, bani, nervi tari si anumite riscuri la care te supui de indata ce ai pornit in cautarea unui chirias pentru garajul tau.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )