Libnet.ro
UNICEF

09:15

in Romania predomina saracia extrema. Un copil din trei este sarac

Antena3 Antena3,
in Romania predomina saracia extrema. Un copil din trei este sarac

Un copil roman din trei este sarac, desi provine din familie in care parintii muncesc. Strategia nationala pentru protectia si promovarea drepturilor copilului arata ca fenomenul afecteaza si unu din cinci. continuă pe Antena3

Sistemele de termoficare primesc subventii din trei surse si tot nu rezista pe piata

Sistemele de incalzire centralizata a oraselor din tara noastra primesc, de cativa ani buni, subventii din trei surse: alocatii de la consiliile locale, bonusul de cogenerare pentru centralele care produc simultan energie si agent termic, dar si facilitatea de a cumpara gaze la pretul platit de populatie, care este cel mai mic din piata. Aceste subventii mai pot fi acordate pana in anul 2023 cel tarziu.

Banca Greciei: Situatia banilor retrasi din tara este sub control

Banca centrala a Greciei da asigurari ca situatia sumelor retrase din depozitele bancare din tara este sub control, dupa ce presa din tara scria ca, in perspectiva alegerilor din 25 ianuarie, s-au inregistrat, in ultimele zile, iesiri masive din depozite.

VIDEO. SUA: inregistrarea video difuzata de Al-Qaida in care revendica atacurile din Franta este AUTENTICA

Departamentul de Stat a anuntat, miercuri seara, ca expertii serviciilor secrete americane au stabilit ca inregistrarea video prin care organizatia Al-Qaida revendica atacul terorist care a vizat revista Charlie Hebdo este autentica.

inregistrarea video difuzata de Al-Qaida pentru revendicarea atacului din Franta este autentica

Expertii serviciilor secrete din Statele Unite au stabilit ca inregistrarea video prin care organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia revendica atacul terorist care a vizat revista Charlie Hebdo este autentica,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )