Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romania, premiata pentru programe de educatie financiara pentru copii si tineri

România Liberă România Liberă,
Romania, premiata pentru programe de educatie financiara pentru copii si tineri

Romania a fost premiata, la Berlin, pentru programele de educatie financiara pentru copii si tineri, in cadrul evenimentului Global Inclusion Awards 2017. Proiectele au urmarit reducerea excluziunii financiare in randul elevilor. continuă pe România Liberă

Romania, premiata pentru proiectele de educatie financiara destinate copiilor si tinerilor

Tara noastra a fost premiata de catre Child and Youth Finance International CYFI), la categoria CYFI Country Award, pentru proiectele de educatie financiara destinate copiilor si tinerilor, care au avut ca principal obiectiv diminuarea excluziunii financiare, informeaza un comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Romania, premiata pentru proiectele de educatie financiara destinate copiilor si tinerilor

Romania a fost premiata de catre Child and Youth Finance International CYFI), la categoria CYFI Country Award, pentru proiectele de educatie financiara destinate copiilor si tinerilor, care au avut ca principal obiectiv diminuarea excluziunii financiare, transmite Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) din Romania.

Romania a castigat Marele Premiu pentru educatie financiara la Global Inclusion Awards 2017

Romania a castigat Marele Premiu pentru educatie financiara la Global Inclusion Awards 2017, pentru eforturile facute in domeniul educatiei financiare si al sprijinului acordat copiilor si tinerilor in vederea unei mai bune incluziuni financiare. Evenimentul s-a desfasurat in data de 3 mai la Berlin si a fost organizat de organizatia non-profit Child and Youth Finance International si de G20. Romania a fost mentionata cu mai multe programe de educatie financiara, dar cel mai convingator a fost cel prin care s-a permis studierea educatiei financiare ca materie optionala pentru elevii din clasa a patra. Disciplina Educatie Financiara, cu un curriculum realizat cu ajutorul Ligiei Golosoiu de la BNR, a fost introdusa ca materie optionala in scoli din septembrie 2013. Unul din zece elevi de clasele a III-a si a IV-a a studiat pana in prezent aceasta materie, iar pentru septembrie 2016 s-au inscris circa 200. 000 de elevi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )