Libnet.ro
UNICEF

08:00

in Romania se reia vaccinarea pentru personalul medical. Vor fi imunizate 20.000 de persoane pe zi

România Liberă România Liberă,
in Romania se reia vaccinarea pentru personalul medical. Vor fi imunizate 20.000 de persoane pe zi

In Romania se reia, luni, 4 ianuarie, vaccinarea pentru personalul medical, urmand a fi imunizate ci. continuă pe România Liberă

Medicul Radu Tincu: Romania are, la 1 ianuarie, o rata de vaccinare de doar 0,06%. Trebuie sa intensificam rata de vaccinare pentru personalul medical si sa trecem la vaccinarea persoanelor din grupele vulnerabile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, spune ca, la nivel mondial, proritatea trebui sa fie derularea campaniei de vaccinare anri-COVID-19 pentru ca exista oricand riscul aparitiei unor noi tulpini al.

Valeriu Gheorghita: De luni, 4 ianuarie, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat, sambata seara, ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 270 de centre de vaccinare din Romana si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi.

Medicii din Piatra Neamt refuza vaccinarea anti-Covid. Doar 20% din personalul medical si-a dat acordul sa se vaccineze

Autoritatile romane au stabilit ca personalul medical trebuie sa se vaccineze cu prioritate, facand parte dintre categoriile cele mai expuse la infectia cu temutul virus din China. Cu toate acestea, in unele.

CORONAVIRUS |354 de persoane au fost vaccinate in Romania in ultimele 24 de ore: Este vorba despre personalul medical aflat in ture sau servicii de garda

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca in ultimele 24 de ore au fost vaccinare 354 de persoane pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre.

Vaccinarea pentru Etapa I se extinde, de luni, in intreaga tara

Vaccinarea impotriva COVID-19, pentru Etapa I, se extinde, incepand de luni, in toate judetele din tara, anunta autoritatile. Duminica incepe distribuirea a peste 36. 000 de doze de vaccin solicitate de centrele de vaccinare din judete.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )