Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Antena3 Antena3,
Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii. continuă pe Antena3

Indicele ROBOR a crescut IAR! Este la cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns la 3,34%. Nivelul atins miercuri este cel mai mare din 5 martie 2014, cand a fost.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Robor continua cresterile. Indicele s-a majorat la cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vimetco si Conef vor sa vanda o parte din actiunile pe care le detin la Alro S.A., cel mai mare producator de aluminiu din regiune

Actionarii Vimetco N. V si Conef S. au lansat o oferta publica secundara pentru un numar maxim de 383. 140 actiuni pe care le detin la Alro SA. , in schimbul carora se preconizeaza ca vor incasa, in total,.

Cel mai mare fiu al cantaretei Tina Turner s-a sinucis

Craig Raymond Turner, fiul in varsta de 59 de ani al Tinei Turner, a murit marti, dupa ce s-a impuscat, potrivit The Hollywood Reporter.

G4Media: Cel mai mare zacamant de gaze onshore din ultimele trei decenii, descoperit in Buzau

Un zacamant de gaze de peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezerva onshore din ultimele decenii a fost descoperit in Padina, judetul Buzau, scrie G4Media, citand surse guvernamentale.

G4Media: Cel mai mare zacamant de gaze onshore din ultimele trei decenii, descoperit in Buzau. Reactia OMV Petrom

Un zacamant de gaze de peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezerva onshore din ultimele decenii a fost descoperit in Padina, judetul Buzau, scrie G4Media, citand surse guvernamentale. OMV Petrom a transmis si o reactie pe aceasta tema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )