Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA, dupa victoria cu Danemarca

Online Sport Online Sport,
Romania urca pe locul 15 in clasamentul FIFA, dupa victoria cu Danemarca

Romania a castigat meciul amical impotriva Danemarcei, scor 2-0, prin golurile inscrise de Claudiu Keseru in repriza secunda. Victoriile inregistrate cu Irlanda de Nord si Danemarca au propulsat nationala Romaniei pana pe pozitia a 15-a in clasamentul FIFA. Eric Bicfalvi a debutat in tricoul nationalei. continuă pe Online Sport

Romania bate Danemarca si urca pe locul 15 in clasamentul FIFA

Romania a castigat meciul amical impotriva Danemarcei, scor 2-0, prin golurile inscrise de Claudiu Keseru in repriza secunda. Victoriile inregistrate cu Irlanda de Nord si Danemarca au propulsat nationala Romaniei pana pe pozitia a 15-a in clasamentul FIFA. Eric Bicfalvi a debutat in tricoul nationalei.

Primele concluzii dupa victoria lui Klaus Iohannis: o proba majora de maturitate a Romaniei si nevoie acuta de anchetare a fraudelor la vot si a haosului din diaspora. Plus: lamurirea situatiei de la SIE

Balcani, sud-estul Europei. O regiune in care toleranta fata de minoritati etnice, religioase) a fost mereu o preocupare. Ei bine, in inima acestei regiuni fierbinti, Romania a dat un mesaj uluitor: a ales ca presedinte un minoritar atit etnic, cit si religios), in ciuda unei campanii nationaliste furibunde a adversarilor. E un mesaj de maturitate extraordinara din partea Romaniei, si ma astept sa fie receptat ca atare de toti partenerii externi. Dar ar fi o mare eroare caderea in euforie. Iohannis trebuie sa inceapa sa livreze, iar in tara trebuie inceputa o reconstructie institutionala. Primele semnale corecte sint, obligatoriu, anchetarea fraudelor masive de la votul pe listele suplimentare si anchetarea imprejurarilor care au dus la haosul din diaspora.

Euronews prezinta in rubrica No comment imagini din Piata Universitatii, dupa victoria lui Klaus Iohannis in alegeri (VIDEO)

Rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania a aparut si pe postul de stiri Euronews. Pe pagina de Facebook a postului de televiziune, la sectiunea No comment a fost postat un filmulet.

Selectionerul Anghel Iordanescu, dupa victoria cu Danemarca: Mi-am dorit aceasta revansa / Claudiu Keseru, autorul dublei: A fost un meci magic

Noul antrenor al echipei nationale, Anghel Iordanescu, a comentat victoria impotriva Danemarcei, scor 2-0, considerand ca si-a luat revansa dupa ce in urma cu 11 ani pierdea in fata danezilor cu scorul de 2-5 pe Stadionul National.

Iordanescu l-a sunat pe Piturca dupa victoria cu Irlanda de Nord. Cum a reactionat fostul selectioner

Anghel Iordanescu, actualul selectioner al echipei nationale, a povestit dupa meciul amical castigat cu Danemarca un episod interesant si amuzant in acelasi timp petrecut dupa succesul de vineri seara din partida cu Irlanda de Nord.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )