Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romanii se inchid in case? Evenimentele vor avea loc cu cel mult 20 de persoane sau nu vor fi deloc

România Liberă România Liberă,
Romanii se inchid in case? Evenimentele vor avea loc cu cel mult 20 de persoane sau nu vor fi deloc

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca are in intentie intarirea restrictiilor legate de pandemie, mer. continuă pe România Liberă

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

in Cluj se inchid restaurantele, cafenelele si cinematografele timp de zece zile. Nu vor mai avea loc nici evenimente de tipul nuntilor si botezurilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj a decis, vineri, inchiderea localurilor din Cluj-Napoca, Apahida, Feleacu, Floresti si Sic, pentru o durata de cel putin zece zile. Asta inseamna.

INCEPAND CU 1 OCTOMBRIE 2021 Romanii vor avea nevoie de pasaport pentru a intra in Marea Britanie

Romanii nu vor mai putea intra in Marea Britanie doar pe baza buletinului cartii de identitate incepand cu 1 octombrie 2021, conform unei informari facute de guvernul de la Londra privind terminarea perioadei de tranzitie inaintea Brexitului, conform G4media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )