Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii sarbatoresc cu artificii iesirea din starea de urgenta (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Romanii sarbatoresc cu artificii iesirea din starea de urgenta (VIDEO)

Iesirea din starea de urgenta este sarbatorita de romani cu focuri de artificii si claxoane. continuă pe Antena3

VIDEO Romanii au sarbatorit Revelionul la iesirea din starea de urgenta: Focuri de artificii in cartierele Bucurestiului

La miezul noptii, in mai multe cartiere din Bucuresti, oamenii au marcat iesirea din starea de urgenta impusa pe fondul pandemiei de coronavirus cu focuri de artificii.

Romanii au sarbatorit iesirea din starea de urgenta cu artificii

Romanii au sarbatorit iesirea din starea de urgenta si intrarea in starea de alerta cu artificii, plimbari pe bulevarde si chiar intalniri la care au participat zeci de tineri.

KLAUS IOHANNIS, DECLARATII LA IESIREA DIN STAREA DE URGENTA: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis, prezinta masurile care intra in vigoare incepand de maine, 15 mai, cand expira starea de urgenta.

Opt cele mai importante masuri anuntate de autoritatile romane odata cu iesirea din starea de urgenta

Autoritatile romane au anuntat o serie de masuri ce vor trebui respectate dupa data de 15 mai, cand Romania iese oficial din starea de urgenta impusa pe fondul pandemiei de coronavirus. intre acestea se.

PSD: Iohannis trebuie sa recunoasca esecul sau si al Guvernului Sau in a calcula corect calendarul iesirii din starea de urgenta

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa recunoasca esecul sau si al Guvernului Sau in a calcula corect calendarul iesirii din starea de urgenta si sa isi asumea consecintele. in opinia PSD, Iohannis si PNL au ajuns sa joace la loterie vietile romanilor, din prostie si cinism electoral.

Totul despre mastile pe care le vom purta de la 15 mai: preturi, calitate, de unde le procuram VIDEO

Dupa iesirea din starea de urgenta, purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie, iar incalcarea regulilor va fi amendata. Medicii le considera vitale pentru stoparea COVID-19, iar autoritatile spun ca si mastile artizanale pot fi utile intr-un anumit procent.

Economia da semne de repornire. Numarul de contracte suspendate a scazut cu 350.000, in ultima zi din starea de urgenta

Numarul contractelor de munca suspendate de la instituirea starii de urgenta a scazut, joi, cu 356. 612 de unitati fata de numarul inregistrat in ziua anterioara, potrivit cifrelor centralizate de Inspectia Muncii si transmise de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

LEGISLATIE Amnistia fiscala, o continuare a facilitatilor din starea de urgenta

Intentia guvernului de a oferi facilitati fiscale in perioada imediat urmatoare incheierii starii de urgenta s-a cristalizat intr-un proiect de act normativ care a intrat in sedinta executivului de saptamana trecuta.

Stare de alerta in Romania |A fost actualizata declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata noul model

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate sau din zona metropolitiana a fost deja modificata din prima zi de stare de alerta. La rubrica motive justificate, a fost asufel introdusa.

Pregatiri pentru sezonul estival, la mare, in prima zi din starea de alerta

Prima zi din starea de alerta a fost atipica pentru constanteni. Pe de-o parte, ei s-au bucurat pentru ca au putut iesi sa ia o gura de aer proaspat la malul marii, dupa mai bine de doua luni de izolare la domiciliu Pe de alta parte, a fost o zi trista, mai ales pentru cei din industria ospitalitatii. Hotelurile, restaurantele, terasele sunt in continuare inchise. Oamenii sunt uimiti pentru ca nu au mai vazut niciodata litoralul atat de gol, in aceasta perioada anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )