Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romgaz a extras in primele noua luni cu 26,6% mai putin gaz decat in aceeasi perioada a anului trecut, timp in care au crescut importurile din Rusia

Hotnews Hotnews,
 Romgaz a extras in primele noua luni cu 26,6% mai putin gaz decat in aceeasi perioada a anului trecut, timp in care au crescut importurile din Rusia

Romgaz a extras in primele noua luni 3,03 miliarde metri cubi de gaze, cantitatea fiind cu 26,63% mai redusa fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei transmis BVB. Comparativ cu perioada similara a anului precedent, performantele societatii in primele noua luni ale anului 2016 au fost afectate in principal de diminuarea cu cca. 6% a cererii de consum a gazelor naturale pe piata din Romania, se mai arata in raport. Reamintim ca in timp ce scade productia Romgaz, cresc importurile de gaze din Rusia. Pentru aceasta iarna, este estimata o pondere a importurilor de 40% din consum. continuă pe Hotnews

Teraplast a realizat, in primele noua luni, o cifra de afaceri consolidata in crestere cu 9,96%

Grupul Teraplast, producator de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor si procesator de PVC, a realizat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri consolidata de 310,9 milioane lei in crestere cu 9,96% fata de aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 3,9% in primele noua luni ale anului

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa) a crescut, in termeni nominali, cu 3,9% in primele noua luni din acest an comparativ cu perioada similara din 2015, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Profitul net al Impact a crescut cu 273% in primele noua luni ale anului

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor a obtinut, in primele noua luni din acest an, un profit net de 27,9 milioane lei, in crestere cu 273% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat profit net de 7,5 milioane lei, se arata intr-un comunicat al companiei, trimis Redactiei.

Importurile de gaze naturale au crescut 565,8% in primele noua luni ale anului

Importurile de gaze naturale utilizabile au ajuns, in primele noua luni ale acestui an, la 381,9 mii tep tone echivalent petrol), in crestere cu 565,8% fata de perioada similara din 2015, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

INS: Importurile de gaze au crescut cu 566% in primele noua luni

Romania a importat 381,9 mii tone de gaze echivalent petrol in primele noua luni din 2016, ceea ce inseamna o cantitate cu 565,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unor date transmise de INS. Aceleasi date arata ca in in timp ce importurile de gaze au crescut de cinci ori, productia nationala a scazut cu 13,5%. Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), a declarat recent ca importurile de gaze din Rusia ar putea creste in aceasta iarna pana la 40% din consumul national.

Reduceri de personal in grupul Deutsche Telekom in primele noua luni/In Europa, reducerile au avut loc in Ungaria, Polonia, Romania si Macedonia, ca urmare a masurilor de eficienta pe segmentul operational

Grupul Deutsche Telekom, care controleaza fostele Romtelecom si Cosmote, a anuntat joi o scadere cu 2,7% a numarului total de angajati, pana la 219. 254 angajati in primele noua luni din acest an fata de sfarsitul lui 2015, ca urmare a masurilor de crestere a eficientei, a pensionarilor anticipate si a unei incetiniri in procesul de recrutare pe segmentul operational. In Europa, numarul angajatilor a scazut in Ungaria, Polonia, Romania si Macedonia, pe fondul masurilor de eficienta pe segmentul operational. Telekom Romania a continuat sa piarda clienti de telefonie fixa si comunicatii mobile, dar a castigat abonati la serviciile de internet si TV.

Bursa de Valori Bucuresti a obtinut in primele noua luni un profit net in crestere cu 2%, la 4,3 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a realizat in primele noua luni ale acestui an un profit net in crestere cu 2% comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 4,29 milioane lei, in timp ce marja neta s-a mentinut constanta la 19%, potrivit.

Profitul brut al Hidroelectrica a urcat la 1,13 miliarde lei, in crestere cu 29%

Hidroelectrica a inregis-trat, in primele noua luni ale anului 2016, un profit brut de 1,133 miliarde lei, in crestere cu 29% fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce marja profitului net a ajuns, in intervalul mentionat, de la 29% la 37%, potrivit unui comunicat al companiei.

Hidroelectrica a obtinut un profit brut de 1,133 miliarde de lei, in crestere cu 29%

Hidroelectrica a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit brut de 1,133 milioane de lei, in crestere cu 29% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

Nuclearelectrica a inregistrat un profit net de 64,5 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) a raportat pe primele noua luni ale anului un profit net de 64,5 milioane lei, in scadere cu 51% fata de perioada similara a anului trecut, reusind sa recupereze pierderile de 37,8 milioane lei inregistrate in primul semestru, arata rezultatele transmise, marti seara, Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )