Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bursa de Valori Bucuresti a obtinut in primele noua luni un profit net in crestere cu 2%, la 4,3 milioane lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de Valori Bucuresti a obtinut in primele noua luni un profit net in crestere cu 2%, la 4,3 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a realizat in primele noua luni ale acestui an un profit net in crestere cu 2% comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 4,29 milioane lei, in timp ce marja neta s-a mentinut constanta la 19%, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Sonae Sierra a inregistrat, in primele noua luni, un profit net in scadere cu 2%

Compania, Sonae Sierra, ce ofera servicii imobiliare de tip retail, a inregistrat un profit net de 92,6 milioane euro in primele noua luni ale anului, in scadere cu 2%, fata de 94,8 milioane euro inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Reduceri de personal in grupul Deutsche Telekom in primele noua luni/In Europa, reducerile au avut loc in Ungaria, Polonia, Romania si Macedonia, ca urmare a masurilor de eficienta pe segmentul operational

Grupul Deutsche Telekom, care controleaza fostele Romtelecom si Cosmote, a anuntat joi o scadere cu 2,7% a numarului total de angajati, pana la 219. 254 angajati in primele noua luni din acest an fata de sfarsitul lui 2015, ca urmare a masurilor de crestere a eficientei, a pensionarilor anticipate si a unei incetiniri in procesul de recrutare pe segmentul operational. In Europa, numarul angajatilor a scazut in Ungaria, Polonia, Romania si Macedonia, pe fondul masurilor de eficienta pe segmentul operational. Telekom Romania a continuat sa piarda clienti de telefonie fixa si comunicatii mobile, dar a castigat abonati la serviciile de internet si TV.

Nuclearelectrica a inregistrat un profit net de 64,5 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) a raportat pe primele noua luni ale anului un profit net de 64,5 milioane lei, in scadere cu 51% fata de perioada similara a anului trecut, reusind sa recupereze pierderile de 37,8 milioane lei inregistrate in primul semestru, arata rezultatele transmise, marti seara, Bursei de Valori Bucuresti.

Hidroelectrica a obtinut un profit brut de 1,133 miliarde de lei, in crestere cu 29%

Hidroelectrica a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit brut de 1,133 milioane de lei, in crestere cu 29% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

Profit in crestere pentru BCR, in ciuda scaderii venitului din dobanzi

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat un profit de 225,9 milioane de euro, in primele noua luni din 2016, cu 21,8% mai mare fata de perioada similara din 2015, in ciuda faptului ca veniturile nete din dobanzi au scazut cu 14%, la 285,7 milioane de euro, dupa cum se arata in raportul trimestrial al bancii mama Erste Bank.

Crestere semnificativa a activului net unitar al SIF Banat Crisana, dupa procesul de rascumparare

SIF1 Banat Crisana a inregistrat un profit net de 91,5 milioane lei, in primele noua luni din 2016, dublu fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unor active in crestere, potrivit raportului trimestrial transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul net al BCR a crescut cu 26,7%

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 1. 145 milioane lei 254,4 milioane euro), in crestere cu 26,7% fata perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat de presa al bancii, trimis Redactiei.

Grupul Cubic si-a propus listarea la Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Cubic, care activeaza pe piata dezvoltatorilor imobiliari, si-a propus ca anul viitor sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti, dupa cum ne-au spus reprezentantii companiei.

Cemacon a inregistrat, in primele 9 luni, o crestere de 29% a cifrei de afaceri

Cemacon o obtinut, dupa primele 9 luni ale anului, un profit net de 72 milioane lei, in crestere cu 29% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

OMV Petrom a afisat un profit la noua luni in scadere cu 11%, la 878 milioane lei

OMV Petrom a incheiat primele noua luni ale acestui an cu un profit net de 878 milioane de lei, cu 11% mai mic fata de rezultatul net raportat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )