Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rromii petrec duminica, 11 august, in fata salii Barbu Stirbei. Viorica, taraful din Clejani si Jean de la Craiova fac show

Adevărul Adevărul,
Rromii petrec duminica, 11 august, in fata salii Barbu Stirbei. Viorica, taraful din Clejani si Jean de la Craiova fac show

Distractie de zile mari duminica, 11 august, incepind cu ora 17. 30, pe platoul din fata salii Barbu stirbei. in cadrul unui parteneriat incheiat cu Biroul Minoritatilor din cadrul Primariei Municipiului Calarasi si Centrul Judetean de Cultura si Creatie pe 11 augustse va desfasura un spectacol de muzica si culoare dedicat in special etniei rromilor. continuă pe Adevărul

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august: Zodiile care vor avea cea mai proasta perioada

Saptamana 5 - 11 august nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te confrunti cu probleme sensibile acasa. Treci printr-o perioada in care ai nevoie de confort emotional. Ai tendinta sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn -inainte de a atrage atentia asupra ta pentru o eventuala noua iubire, ar trebui sa te privesti pe tine insuti cu mai multa afectiune.

HOROSCOP pentru saptamana 5 - 11 august 2019. Soarele in Leu este in trigon cu Jupiter in Sagetator. Aveti parte de o ploaie de energie norocoasa

Iata horoscopul saptamanal 5-11 august 2019, prima saptamana completa din luna august de la care speram o atmosfera mai blanda si binevoitoare fata de tumultoasa luna iulie cu cele doua eclipse si cu tot ce a.

HOROSCOP rune pentru saptamana 6 - 11 august 2019. Berbecii rup lanturile, Gemenii isi scot la iveala suferintele

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 5-11 AUGUST 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP indian pentru saptamana 7 - 11 august 2019. Berbecii apeleaza la o persoana inteleapta, Gemenii simt gustul succesului

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 11 august 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe.

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august: Zodiile care vor o perioada de vis. Sunt pozitive si fericite

Saptamana 5 - 11 august aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Te simti mai vie si mai creativa ca niciodata. Ai puterea sa transformi lucrurile in ceva extraordinar.

HOROSCOP pentru saptamana 6 - 11 august. Mesajul zanelor pentru zodii. Berbecii trebuie sa faca o schimbare, Gemenii au parte de o schimbare financiara impresionanta

Iata pentru saptamana 5-11 august 2019 mesaje noi indrumatoare, calauzitoare si pline de inspiratie de la fiintele angelice care vegheaza asupra noastra, in particular asupra fiecarei.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 4 AUGUST 2019 pentru Zodia Taur -Priveste lucrurile realist si detasat, si lasa doar logica sa-si dea cu parerea in situatia de fata. Chiar daca inima te tine legat de o.

Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august: Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la ANM au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2- 4 august 2019. Cum va fi vremea duminica, in tara? Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august 2019 Specialistii meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2 4 august .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase duminica, 4 august 2019 LIVE

Rezultate Loto 6 din 49. Loteria Romana extrage duminica, 4 august, noi numere castigatoare care-ti pot aduce premii uriase, daca ai participat la concurs. Extragerile vor avea loc de la ora 18:15 si le vei putea urmari LIVE pe Romania TV si la noi, pe site, in acest articol. Vom publica numerele norocoase imediat ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )