Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rudele lui Florin Cioaba vor da in judecata spitalul din Turcia pentru a-si recupera banii

Antena3 Antena3,
Rudele lui Florin Cioaba vor da in judecata spitalul din Turcia pentru a-si recupera banii

Rudele lui Cioaba vor da spitalul din Turcia in judecata pentru a-si recupera banii, spune imparatul romilor, Iulian Radulescu. Asteapta insa ca trupul neinsufletit al lui Cioaba sa ajunga in tara si . continuă pe Antena3

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider care a luptat impotriva prejudecatilor

PDL are numai cuvinte de lauda la adresa regelui autopraclamat al romilor, Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, vestea mortii lui Cioaba fiind primita cu profunda tristete de catre democrat-liberali.

PDL: Florin Cioaba, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii rome, un modernizator

PDL apreciaza ca Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii si traditiilor rome, dar si un modernizator care a transmis in comunitatea.

Decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, in presa franceza

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, intr-un spital din Turcia in urma unui infarct, preluand o stire AFP, scrie Mediafax.

Elena Basescu: Florin Cioaba a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare, adaugand ca este alaturi de familia indurerata si de.

Traian Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba, condoleante familiei si minoritatii rome

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiei lui Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, intr-un spital din Antalya, conform Mediafax .

Florin Cioaba a murit in spitalul din Antalya, in urma unui stop cardio-respirator

Florin Cioaba, regele romilor, a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat ca decesul s-a produs la 11:10, in urma unui stop .

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

Florin Cioaba a fost mutat la un alt spital din Antalya. Romii vor sa-si aduca regele in tara

Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz universitesi din aceeasi provincie a Turciei, au declarat.

Vestea ca Florin Cioaba a murit a ajuns peste hotare. Cum comenteaza presa straina nefericitul eveniment

Vestea mortii lui Florin Cioaba este tratata pe larg si de presa internationala. Jurnalistii turci spun ca rudele regelui Cioaba nu au parasit niciun moment holul spitalului si au primit cu greu vestea.

Vestea mortii lui Florin Cioaba este tratata pe larg si de presa internationala

Vestea mortii lui Florin Cioaba este tratata pe larg si de presa internationala. Jurnalistii turci spun ca rudele regelui Cioaba nu au parasit niciun moment holul spitalului si au primit cu greu vestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )