Libnet.ro
UNICEF

21:30

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

România Liberă România Liberă,
Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca . continuă pe România Liberă

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film despre Holocaustul tiganilor, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, scrie Mediafax .

File din viata regelui romilor, Florin Cioaba, conducatorul a 3 milioane de cetateni (VIDEO)

A combatut discriminarea romilor. A fost regizor de film. A crestinat mii de romi si a participat la nunta Elenei Basescu, pe scurt, a fost Regele Romilor. Autointitulat sau nu, contestat sau nu, Florin Cioaba a.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

Decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, in presa franceza

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, intr-un spital din Turcia in urma unui infarct, preluand o stire AFP, scrie Mediafax.

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider care a luptat impotriva prejudecatilor

PDL are numai cuvinte de lauda la adresa regelui autopraclamat al romilor, Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, vestea mortii lui Cioaba fiind primita cu profunda tristete de catre democrat-liberali.

Florin Cioaba, operat cu succes in Turcia. Urmatoarele 24 de ore sunt critice pentru regele romilor

Operatia la care a fost supus regele romilor Florin Cioaba a fost realizata cu succes la spitalul Universitar din Antalya. Medicii i-au montat un dispozitiv pentru a-i ajuta inima sa pompeze sange. Cu.

Mediafax: Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, noteaza agentia Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )