Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rusia: 18 militari au murit, dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit

Hotnews Hotnews,
 Rusia: 18 militari au murit, dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit

18 militari rusi au murit dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit in apropiere de Omsk, in Siberia, a anuntat luni serviciul de presa al ministerului Apararii, citat de agentia oficiala RIA Novosti, preluata de AFP. continuă pe Hotnews

Rusia: Cel putin 18 militari au murit in urma prabusirii unei cazarmi

UPDATE: Bilantul mortilor a ajuns la 23, informeaza Mediafax. Alti trei sunt inca prinsi sub daramaturi. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului rus al Apararii, cel putin 18 militari au murit in u.

Tragedie in Rusia. O cazarma data in folosinta in 2013 s-a prabusit peste soldati. 23 de morti si peste 20 de raniti

Douazeci si trei de militari au murit si tot pe atatia au fost raniti dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit in orasul Omsk Siberia) din Rusia intr-un centru de antrenament al tinerilor parasutisti. Autoritatile avertizeaza ca numarul victimelor ar putea sa creasca, intrucat cinci persoane sunt date disparute.

Dej: Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism. Si in Resita un motociclist a ajuns la spital, dupa ce a intrat in plin intr-o masina (VIDEO)

Tragedie in municipiul Dej din judetul Cluj. Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism. Soferul povesteste ca biciclistul i-a aparut brusc in fata si nu l-a mai putut evita, informeaza B1 TV.

Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina

Un politist din judetul Buzau a murit dupa ce a fost intepat de o albina in cap. Barbatul de 38 de ani, lucra cu tatal sau la niste stupi, pe un camp. Medicii spun ca victima suferea si de alte boli, iar.

Doi barbati din Buzau au MURIT, dupa ce s-au RASTURNAT cu masina in apa

Doi barbati au murit inecati, luni seara, intr-o balta de pescuit din localitatea buzoiana Luciu, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in apa.

Buzau: Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina. Medicii iau in calcul atat varianta unui soc anafilactic, cat si pe cea a unui infarct

Un politist din judetul Buzau a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost intepat in cap de o albina, in timp ce lucra la stupi, informeaza Mediafax. Barbatul, in varsta de 38 de ani, era in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )