Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doi barbati din Buzau au MURIT, dupa ce s-au RASTURNAT cu masina in apa

România Liberă România Liberă,
Doi barbati din Buzau au MURIT, dupa ce s-au RASTURNAT cu masina in apa

Doi barbati au murit inecati, luni seara, intr-o balta de pescuit din localitatea buzoiana Luciu, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in apa. continuă pe România Liberă

Doi barbati au ajuns la Urgente dupa ce s-au taiat cu flexul accidental

Accidentul a avut loc in cartierul galatean Micro 17. Doi barbati au fost raniti dupa ce flexul cu care acestia lucrau s-a defectat. La fata locului a intervenit un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Galati.

Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina

Un politist din judetul Buzau a murit dupa ce a fost intepat de o albina in cap. Barbatul de 38 de ani, lucra cu tatal sau la niste stupi, pe un camp. Medicii spun ca victima suferea si de alte boli, iar.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati, unul aflat in detentie pentru talharie, iar celalalt pentru inselaciune (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati care se afla fiecare la a doua condamnare. Unul dintre ei se afla acum in detentie pentru talharie, iar celalalt pentru.

Un copil de sapte ani si alti doi barbati, BLOCATI pe Dunare de o furtuna. Cum au fost salvati

Un copil de sapte ani si alti doi barbati au ramas izolati pe o insula de pe Dunare, din cauza valurilor puternice. Cei trei au fost salvati, joi seara, de catre politistii de frontiera mehedinteni.

Doi barbati s-au filmat in timp ce se plimbau prin centrul Moscovei, tinandu-se de mana. Acestia au fost agresati fizic si verbal doar pentru ca erau homosexuali (VIDEO)

Daca homosexualii din state occidentale se bucura de toleranta mai mare din partea autoritatilor si a conationalilor sai, cei din Rusia nu au parte de acelasi tratament. Doi tineri din Moscova au facut un.

Dej: Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism. Si in Resita un motociclist a ajuns la spital, dupa ce a intrat in plin intr-o masina (VIDEO)

Tragedie in municipiul Dej din judetul Cluj. Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism. Soferul povesteste ca biciclistul i-a aparut brusc in fata si nu l-a mai putut evita, informeaza B1 TV.

Rusia: 18 militari au murit, dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit

18 militari rusi au murit dupa ce acoperisul unei cazarmi s-a prabusit in apropiere de Omsk, in Siberia, a anuntat luni serviciul de presa al ministerului Apararii, citat de agentia oficiala RIA Novosti, preluata de AFP.

Ciclistul Luca Paolini, ELIMINAT din Turul Frantei dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina

Ciclistul Italian Luca Paolini a fost eliminat din Turul Frantei dupa ce a picat testul antidrog, scrie BBC Sport. Sportivul de 38 de ani a fost depistat pozitiv cu cocaina marti, dupa cea de-a patra etapa a.

Buzau: Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina. Medicii iau in calcul atat varianta unui soc anafilactic, cat si pe cea a unui infarct

Un politist din judetul Buzau a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost intepat in cap de o albina, in timp ce lucra la stupi, informeaza Mediafax. Barbatul, in varsta de 38 de ani, era in.

VIDEO Ce se intampla cand doi barbati merg tinandu-se de mana in Moscova?

Un videoclip incarcat pe contul YouTube TV ChebuRussian duminica arata 2 barbati care se plimba tinandu-se de mana prin centrul Moscovei si reactiile oamenilor din jur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )