Libnet.ro
UNICEF

11:16

Rusia asigura peste 80% din gaze pentru 10 state europene. Romania, printre cele mai putin dependente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia asigura peste 80% din gaze pentru 10 state europene. Romania, printre cele mai putin dependente

Gazul rusesc acopera peste 80% din consum in cazul a 10 state europene, printre care Bulgaria, Serbia si Republica Moldova, in timp ce Romania se numara printre cele mai putin dependente tari din regiune, alaturi de Marea Britanie sau Franta. continuă pe Wall-Street Ro

Gazprom va anula tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina

Compania rusa Gazprom a anuntat ca va anula, din aprilie, tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina, stabilite in decembrie in cadrul unui plan de salvare al acestei foste republici sovietice, a anuntat marti directorul gigantului rus Aleksei.

Gazprom va anula din aprilie tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina

Compania rusa Gazprom a anuntat ca va anula, din aprilie, tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina, stabilite in decembrie in cadrul unui plan de salvare al acestei foste republici sovietice, a anuntat marti directorul gigantului rus Aleksei Miller, relateaza sursele din presa.

Gazprom va anula din aprilie tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina.

Compania rusa Gazprom a anuntat ca va anula, din aprilie, tarifele preferentiale la gaze pentru Ucraina, relateaza Mediafax. Compania rusa Gazprom a comunicat sambata ca ar putea anula reducerile la tarifele la gaze de care beneficiaza Ucraina, in contextul in care Kievul a acumulat restante de 1,55 miliarde de dolari 1,12 miliarde de euro), informeaza site-ul agentiei ruse RIA Novosti. Chiar daca relatiile cu Ucraina raman bune, iar acordurile privind tranzitul gazelor sunt respectate, .

O asociatie condusa de Ioan Niculae da vina pe cresterea preturilor la gaze pentru reducerea capacitatilor din industrie

Consiliul Investitorilor Romani CIR), organ de reprezentare al Asociatiei Forumul Investitorilor Autohtoni FIA), o asociatie condusa de omul de afaceri Ioan Niculae Interagro), atrage atentia autoritatilor, in mod vehement, ca liberalizarea rapida a pretului la gazele naturale va avea un impact negativ asupra economiei romanesti. Potrivit unui comunicat al Consiliului, din cauza liberalizarii, s-au redus capacitati din industrie si au fost trimisi angajati in somaj tehnic pe perioade indelungate.

Federer, campion pentru a sasea oara in Dubai. A depasit 80 milioane din tenis

Roger Federer a revenit de la un set pierdut si s-a impus pentru a sasea oara in cariera la turneul ATP de la Dubai.

Peste 10.000 de persoane au iesit pe strazile din Donetk pentru a denunta noul regim

Peste 10. 000 de persoane s-au adunat, sambata, in orasul ucrainean Donetk, fieful fostului presedinte Viktor Ianukovici, pentru a protesta fata de noile autoritati proeuropene instalate la Kiev, informeaza.

Avocata lui Becali incearca sa-i obtina acestuia transferul la o inchisoare din strainatate pentru a se putea opera ulterior de hernie de disc

GigiBecali a gasit o noua cale de a se opera de hernie de disc in strainatate. Fostul deputat incearca alaturi de avocatul sau, Maria Vasii, sa obtina transferul la un penitenciar din strainatate,.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )