Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rusia de azi, mai violenta decat URSS. Si legal, si ilegal

Hotnews Hotnews,
 Rusia de azi, mai violenta decat URSS. Si legal, si ilegal

Ieri in Siberia opozantul politic Andrei Navalnii a fost otravit a doua oara, dupa episodul similar din iulie 2019. Federatia Rusa in perioada decadenta a regimului Putin se scufunda inexorabil intr-o gaura neagra a represiunii institutionalizate ce nu mai poate fi ascunsa cu masinaria popagandei de stat, ori sub masca de modernitate urbana vibranta afisata la Moscova si St Petersburg. continuă pe Hotnews

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

IANCU GUDA, ANALIST FINANCIAR: Realitatea economica va fi si mai dura decat estimeaza Guvernul

Primele estimari ale Guvernului privind dimensiunea recesiunii si a deficitului bugetar din acest an au fost optimiste, iar realitatea economica va fi si mai dura decat scenariul luat in calcul de Guvern, considera Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). Guda a precizat ieri la Digi24 ca se asteapta la o contractie a PIB de circa 5% si la un deficit bugetar de 9-10% din PIB.

Ana Iorga: Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre cliseele folosite de jurnalisti. Un telespectator al emisiunii a remarcat trei clisee pe care le-a auzit la stiri, dar si in transmisiunile live. Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat, a spus Ana.

Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Romania a trecut prin a doua cocoasa mai agresiva decat primul val al pandemiei de COVID-19, iar daca ar fi fost respectate regulile stabilite in momentul relaxarii, 15 mai, nu am fi ajuns in aceasta situatie, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca la acest moment in spitalele din Romania sunt spre 1. 034 de paturi de terapie intensiva, la ATI fiind internati 473 de pacienti.

Virusul care e de zece ori mai periculos decat covid-19. Face ravagii in Asia

Conform unor informatii de ultima ora oamenii de stiinta din Malaezia au descoperit o tulpina a coronavirusului de zece ori mai periculoasa, ceea ce o face si mai infectioasa. S-a descoperit o noua tulpina de COVID-19 mult mai periculoasa intr-o perioada de opt luni, cazuri le COVID-19 au ajuns la 21,6 milioane de persoane infectate.

Avertisment de ultima ora de la OMS. Aceste persoane raspandesc noul coronavirus mai rapid decat se credea. Milioane de romani, in pericol

Organizatia Mondiala a Sanatatii revine cu un avertisment de ultima ora pentru toata lumea. Potrivit noilor studii, raspandirea noului coronavirus in regiunea Asia-Pacific face ravagii. Surprinzator, persoanele care s-au dovedit ca participa activ la aceasta raspandire in masa nu sunt pacientii simptomatici. Ce persoane se afla in mare pericol Reprezentantii OMS atrag atentia cu privire .

Subiectele zilei: Cum se promoveaza Gabriela Firea la televiziunea facuta de sotul Pandele pe banii cetatenilor din Voluntari; Salarii din TVR. Doina Gradea, sefa TVR, venituri mai mari decat Iohannis. Cat a castigat Mircea Radu

Homo sovieticus din Belarus si Rusia la rascruce. Vestul isi face iluzii daca crede ca Rusia nu va interveni sa opreasca democratizarea Rusiei Albe. Tiranii slabi sunt cei mai periculosi. Retete in publicitate. Pe cine sa tintesti? Pe cel care percuteaza la reclame scurte sau pe amatorul de spoturi lungi? Adam Nowakowski Creative Agency Partner CEE la Facebook) pleaca cu explicatiile sale de la o campanie The Economist.

Programul Prima Casa demareaza joi, cu 5 zile mai tarziu decat era prevazut

Programul Noua Casa va fi functional din 20 august, cu intarziere de cateva zile fata de estimari. Statul mai are, pentru anul acesta, un plafon de garantii disponibil de 1,6 miliarde de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )