Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat . continuă pe Playtech

Ion Tiriac e in al 9-lea cer! Ce lovitura a dat! Totul e oficial

Ion Tiriac este extrem de fericit de noua veste primita de la judecatori. inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat! Ce anunt imbucurator a primit cunsocutul afacerist? Ion Tiriac a dat lovitura! Ce veste a primit de la judecatori? Cunoscutul afacerist este in al 9-lea cer, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie .

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

IANCU GUDA, ANALIST FINANCIAR: Realitatea economica va fi si mai dura decat estimeaza Guvernul

Primele estimari ale Guvernului privind dimensiunea recesiunii si a deficitului bugetar din acest an au fost optimiste, iar realitatea economica va fi si mai dura decat scenariul luat in calcul de Guvern, considera Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). Guda a precizat ieri la Digi24 ca se asteapta la o contractie a PIB de circa 5% si la un deficit bugetar de 9-10% din PIB.

Ana Iorga: Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre cliseele folosite de jurnalisti. Un telespectator al emisiunii a remarcat trei clisee pe care le-a auzit la stiri, dar si in transmisiunile live. Cliseul meu preferat de la stiri este mai mult decat atat, a spus Ana.

Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Romania a trecut prin a doua cocoasa mai agresiva decat primul val al pandemiei de COVID-19, iar daca ar fi fost respectate regulile stabilite in momentul relaxarii, 15 mai, nu am fi ajuns in aceasta situatie, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca la acest moment in spitalele din Romania sunt spre 1. 034 de paturi de terapie intensiva, la ATI fiind internati 473 de pacienti.

Virusul care e de zece ori mai periculos decat covid-19. Face ravagii in Asia

Conform unor informatii de ultima ora oamenii de stiinta din Malaezia au descoperit o tulpina a coronavirusului de zece ori mai periculoasa, ceea ce o face si mai infectioasa. S-a descoperit o noua tulpina de COVID-19 mult mai periculoasa intr-o perioada de opt luni, cazuri le COVID-19 au ajuns la 21,6 milioane de persoane infectate.

Avertisment de ultima ora de la OMS. Aceste persoane raspandesc noul coronavirus mai rapid decat se credea. Milioane de romani, in pericol

Organizatia Mondiala a Sanatatii revine cu un avertisment de ultima ora pentru toata lumea. Potrivit noilor studii, raspandirea noului coronavirus in regiunea Asia-Pacific face ravagii. Surprinzator, persoanele care s-au dovedit ca participa activ la aceasta raspandire in masa nu sunt pacientii simptomatici. Ce persoane se afla in mare pericol Reprezentantii OMS atrag atentia cu privire .

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Anul scolar 2020-2021. Ce reguli trebuie sa respecte toti elevii, din septembrie

Guvernul Orban a adoptat o ordonanta de urgenta care modifica Legea educatiei si a introdus noi reguli pentru a preveni imblonavirea copiilor si a tinerilor cu noul coronavirus in gradinite, scoli si universitati. Ce pozitie a luat, ieri, presedintele Klaus Iohannis cu privire la inceperea anului scolar, aflati in paragrafele urmatoare. Reguli pentru inceperea noului .

Rusia de azi, mai violenta decat URSS. Si legal, si ilegal

Ieri in Siberia opozantul politic Andrei Navalnii a fost otravit a doua oara, dupa episodul similar din iulie 2019. Federatia Rusa in perioada decadenta a regimului Putin se scufunda inexorabil intr-o gaura neagra a represiunii institutionalizate ce nu mai poate fi ascunsa cu masinaria popagandei de stat, ori sub masca de modernitate urbana vibranta afisata la Moscova si St Petersburg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )