Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rusia si Serbia au programat exercitii militare comune

Antena3 Antena3,
Rusia si Serbia au programat exercitii militare comune

Serghei Soigu, ministrul rus al Apararii, a lansat luni propunerea ca trupele ruse si sarbe sa execute exercitii militare comune in 2016 in Serbia, relateaza site-ul agentiei de presa ruse TASS, conform. continuă pe Antena3

Ministrul rus al Apararii: Trupele ruse si sarbe vor executa exercitii militare comune in 2016, in Serbia

Serghei Shoigu, ministrul rus al Apararii, a lansat luni propunerea ca trupele ruse si sarbe sa execute exercitii militare comune in 2016 in Serbia, relateaza site-ul agentiei de presa ruse Tass, citat de Mediafax.

Coreea de Nord sustine ca va ataca Statele Unite cu o forta extraordinara, ca raspuns la exercitiile militare comune SUA - Coreea de Sud

Coreea de Nord sustine ca se va razbuna pe Statele Unite cu o forta extraordinara daca SUA nu anuleaza exercitiile militare comune cu Coreea de Sud, programate sa inceapa luni, la 30 de kilometri sud de frontiera dintre cele doua Corei. Coreea de Sud a anuntat, miercuri, o serie de exercitii militare comune cu SUA, cu utilizare de arme grele si tiruri reale, ca raspuns partial la explozia de mine antipersonal imputata de Seul Phenianului.

Rusii fac exercitii militare cu rachete pe care scrie La Berlin si pentru Stalin

Bombele atasate la un avion An-26 folosite de armata Rusiei la exercitiile militare sunt inscriptionate cu mesajele La Berlin! si Pentru Stalin. Fotografiile, care au aparut pe site-ul flot. com,.

Coreea de Sud si Statele Unite au inceput exercitiile militare comune. Phenianul denunta o declaratie de razboi

Zeci de mii de militari sud-coreeni si americani au inceput luni un exercitiu la scara larga, in cursul caruia simuleaza un atac din partea Coreei de Nord, care a condamnat deja manevrele comune, considerandu-le o declaratie de razboi, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )