Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rusia sustine ca a distrus toate gruparile rebele din zona in care a cazut avionul Su-24

Hotnews Hotnews,
 Rusia sustine ca a distrus toate gruparile rebele din zona in care a cazut avionul Su-24

Armata rusa a sustinut joi ca a distrus gruparile rebele care se aflau in zona prabusirii avionului bombardier Su-24, doborat marti de Turcia, la putin timp dupa operatiunea care a permis salvarea unuia dintre cei doi piloti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Markit: Sectorul privat din zona euro creste, in pofida atacurilor teroriste

Sectorul privat din zona euro a continuat sa creasca in luna noiembrie, depasind asteptarile, in pofida atacurilor teroriste din Paris, conform Markit.

Activitatile economice din zona euro, cel mai alert ritm dupa 2011

Activitatile economice din zona euro au atins in noiembrie anul acesta cel mai alert ritm dupa luna mai 2011, in pofida incetinirii provocate in Franta de atacurile teroriste, potrivit datelor publicate astazi de compania de cercetare Markit, scrie MarketWatch.

Rusia sustine ca avionul sau militar doborat de Turcia nu a incalcat spatiul aerian al acestei tari

ACTUALIZARE 14:35 Ankara solicita o reuniune extraordinara NATO O reuniune extraordinara a NATO va avea loc marti, la ora 16:00 GMT, la cererea Turciei, in urma incidentului de la granita turco-siriana, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 14:21 Kremlinul califica incidentul drept foarte grav, dar asteapta clarificari Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a apreciat marti ca doborarea unui avion de vanatoare rusesc Su-24 in Siria este foarte grava, dar asteapta sa se lamureasca toate circumstantele incidentului. *ACTUALIZARE 11:59 Ministerul rus al Apararii a confirmat marti ca un avion de vanatoare Su-24 al aviatiei ruse angajate in campania aeriana in Siria a fost doborat marti de Turcia, dar neaga faptul ca aparatul de zbor ar fi incalcat spatiul aerian turc, asa cum sustin autoritatile de la Ankara, relateaza agentia de presa TASS.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )