Libnet.ro
UNICEF

17:00

Rusia vrea sa construiasca statii prin satelit pentru propriul sistem de navigatie in 36 de tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia vrea sa construiasca statii prin satelit pentru propriul sistem de navigatie in 36 de tari

Rusia vrea sa construiasca 50 de statii de colectare de date in 36 de tari pentru dezvoltarea Sistemului Global de Navigatie prin Satelit GLONASS), a declarat seful administratiei prezidentiale, Serghei Ivanov, citat de RIA Novosti si dat publicitatii. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia vrea sa construiasca in 36 de tari statii pentru propriul sistem de navigatie prin satelit

Rusia intentioneaza sa construiasca 50 de statii de colectare de date in 36 de tari pentru dezvoltarea Sistemului Global de Navigatie prin Satelit GLONASS), a declarat, astazi, seful administratiei prezidentiale, Serghei Ivanov, citat de RIA Novosti.

Rusia vrea sa construiasca in 36 de tari statii pentru propriul sistem de navigatie prin satelit, GLONASS

Rusia vrea sa construiasca 50 de statii de colectare de date in 36 de tari pentru dezvoltarea Sistemului Global de Navigatie prin Satelit GLONASS). Seful administratiei prezidentiale, Serghei Ivanov, spune.

Rusia vrea sa construiasca 50 de statii pentru propriul sistem de navigatie prin satelit

Rusia intentioneaza sa construiasca 50 de statii de colectare de date in 36 de tari pentru dezvoltarea Sistemului Global de Navigatie prin Satelit GLONASS), a anuntat, miercuri, seful administratiei prezidentiale, Serghei Ivanov, citat de RIA Novosti, relateaza Mediafax.

Vicepremierul Constantin: Autoritatile locale din Teleorman NU au cerut bani europeni prin PNDR pentru lucrari anti-inundatii

Autoritatile locale din judetul Teleorman nu au facut nicio cerere de finantare europeana pentru amenajari anti-inundatii prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin. El a sustinut, insa, ca efectele inundatiilor de zilele trecute nu ii sunt imputabile colegului sau de guvern, vicepremierul Liviu Dragnea, care a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman pana in anul 2012.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )