Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vicepremierul Constantin: Autoritatile locale din Teleorman NU au cerut bani europeni prin PNDR pentru lucrari anti-inundatii

Hotnews Hotnews,
 Vicepremierul Constantin: Autoritatile locale din Teleorman NU au cerut bani europeni prin PNDR pentru lucrari anti-inundatii

Autoritatile locale din judetul Teleorman nu au facut nicio cerere de finantare europeana pentru amenajari anti-inundatii prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin. El a sustinut, insa, ca efectele inundatiilor de zilele trecute nu ii sunt imputabile colegului sau de guvern, vicepremierul Liviu Dragnea, care a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman pana in anul 2012. continuă pe Hotnews

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

Deputatul Florin Popescu, suspectat de DNA ca a cerut 60 de tone de carne pentru alegerile locale din 2012

Deputatul PMP Florin Popescu a cerut de la oameni de afaceri 60 de tone de carne pentru a le imparti alegatorilor la alegerile locale din 2012.

in comuna Urloiu din Teleorman, localnicii au prins pesti cu mana dupa revarsarea apelor

In comuna Urloiu din Teleorman, localnicii au profitat de faptul ca apele unui lac din zona au iesit din matca si au mers la pescuit. cu mana. Apa a inundat o portiune de drum si a adus cu ea si zeci de.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Ponta si Dragnea, in zonele afectate

15:Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern. Premierul Victor Ponta a ajuns in statul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, s-a urcat intr-o barca pentru a.

Ponta, in inspectie in mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of, of

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV.

Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman: Satenii, nemultumiti ca nu s-au construit diguri (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati. Satenii.

Cine este vinovat pentru dezastrul din Teleorman? Dragnea da vina pe Apele Romane, Apele Romane acuza Guvernul

Autoritatile guvernamentale arunca vina una pe cealalata cu privire la dezastrul provocat de ape in sudul tarii.

UPDATE: Potopul de Pasti. Trei morti, 86 de localitati inundate. 250 de oameni, evacuati de sarbatori, in sudul tarii. Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Cod portocaliu in Giurgiu si galben in trei judete

Ploile foarte abundente din ultimele zile au provocat probleme in tot sudul tarii. Sute de case si gospodarii au fost inundate, in judetele Prahova, Olt si Teleorman. Peste 160 de persoane au fost nevoite sa fuga, in prima zi de Pasti, din calea apelor. Oamenii cu care au luat legatura reporterii televiziunilor de stiri se plang de lipsa de ajutor din partea autoritatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )