Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Playtech Playtech,
Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Armata rusa a primit deja primele tancuri de noua generatie si urmeaza a le prezenta in curand in cadrul unui eveniment important. Datade 9 mai are o importanta aparte pentru poporul rus, aceasta fiind considerata ziua in care Armata Rosiea obtinut victoria asupra nazismului, in urma unui razboi ce a dus la moarte a mai []. continuă pe Playtech

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare.

Un top al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume, contestat: Si Romania unde e?. Reactiile au convins autorii sa refaca lista

Romania este o prezenta nelipsita din topurile intocmite de diverse publicatii sau de internauti pasionati de frumusetea feminina. Daca insa se intampla ca autorul sa nu includa tara noastra in clasament, va afla curand ca Romania si mai ales romancele au fani pe tot globul, care cer revizuirea topului.

Ora Pamantului 2015. Cele mai cunoscute monumente din lume au fost scufundate in bezna pentru o ora

Ora Pamantului 2015 a fost sarbatorita pe toata planeta, din Bucuresti pana in Dubai. Timp de o ora, oamenii au stins lumina pentru a se alatura mesajului de conservare a resurselor si optimizarea consumului.

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura.

ROMANII AU TALENT 2015: Cele mai TARI replici din spectacol ale lui Smiley si Pavel Bartos

A inceput cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au revenit plini de voie buna si talent pentru a inveseli serile de vineri ale telespectatorilor .

Cele mai mari pagini de Facebook din lume - de la Ronaldo la Shakira

Cele mai mari pagini de Facebook din lume sunt detinute chiar de catre reteaua lui Mark Zuckerberg. Apoi urmeaza sportivi si artisti cunoscuti internationali care o aduna o audienta de pest 100 de milioane de persoane.

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Exces de Putere. Cel mai rasfatat terorist din lume

Adina Anghelescu a prezentat, in emisiunea Exces de Putere, informatii referitoare la modul in care autoritatile au incercat sa recupereze daunele pe care Omar Hayssam ar fi trebuit sa le plateasca celor trei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )