Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-a gasit vinovatul pentru gafa uriasa de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a inmanat gresit plicul prezentatorilor (VIDEO)

B1 B1,
S-a gasit vinovatul pentru gafa uriasa de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a inmanat gresit plicul prezentatorilor (VIDEO)

Gafa de proportii la editia a 89-a a premiilor Oscar. Castigatorul premiului pentru cel mai bun film a fost anuntat gresit. Prezentatorul a citit de pe un carton gresit castigatorul. continuă pe B1

A fost gasit vinovatul pentru gafa istorica de la gala Oscar 2017: Se simte absolut oribil! Ce i-ar fi distras atentia celui care a gresit FOTO VIDEO

Reprezentantii PricewaterhouseCoopers, compania care numara voturile ce stabilesc castigatorii premiilor Oscar de peste 83 de ani, au anuntat ca au identificat vinovatul pentru gafa istorica din finalul galei Oscar 2017, cand a fost anuntat un alt invingator la principala categorie Cel mai bun film.

PricewaterhouseCoopers si-a cerut scuze pentru gafa de la gala Oscar: Vom investiga incidentul

PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupa de numaratoarea voturilor membrilor Acadamiei de film americane, si-a cerut scuze pentru gafa stanjenitoare de la sfarsitul galei Oscar, cand premiul pentru cel mai bun film i-a fost acordat lungmetrajului La La Land, in locul adevaratului castigator - Moonlight, informeaza The Guardian. In plus, compania a anuntat ca incidentul va fi investigat.

PricewaterhouseCoopers: Vinovatul principal pentru gafa de la finala galei Oscar este un contabil care publica mesaje pe Twitter

Un contabil care era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter a reusit sa anihileze procedura meticuloasa aflata in spatele anuntarii premiului pentru cel mai bun film al anului, duminica seara, la cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, cand musicalul La La Land a fost anuntat castigator, desi adevaratul invingator - care a fost anuntat dupa cateva minute - era drama Moonlight, au anuntat luni seara reprezentantii PricewaterhouseCoopers PwC), relateaza News. ro, citand Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )